Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

Koninginnedag / Koningsdag 2013

Wat een heerlijke dag was het gisteren zeg, 30 april 2013 een dag om niet te vergeten..

Stralend weer, een geweldige vrijmarkt hier in het dorp waar de kinderen uitermate goed geslaagd zijn.

Ze vonden het geweldig om bij iedere grabbelton (grippelton zoals de jongste het uitsprak ;-)) dingetjes eruit te vissen en de glunderende verkopertjes erachter weer blij met 10ct voor in hun spaarpot. Ook al waren de prijsjes niet zoveel het gaat om het idee en de spanning voor de kids toch?

Mijn jongens waren in ieder geval goed geslaagd, kleine opsomming: 

  • Voor de jongste behoorlijk wat spulletjes van Bob de bouwer: autootjes,  dekbedovertrek, speelgoedtelefoon etc.
  • Voor de middelste onze Mario Bros fan, een knuffel van Donkey Kong en Kirby.
  • Zijn grotere broer, knikkerbak, stickers, skateboard etc..

Daarna heerlijk bij oma/opa een oranje tompouce -- >> die hoort er op zon dag natuurlijk bij.. :-)

De rest van de dag lummelend achter de televisie doorgebracht, speciaal om te zien de inhuldiging van onze nieuwe Koning Willem-Alexander en zijn pracht vrouw Maxima (wat was ze mooi hé!!) en dan die 3 schattige dochtertjes niet te vergeten!!

Geweldig de vaar tour in Amsterdam waar het Koningspaar een geweldige avond beleefde (en wij ook dan wel via de tv ;-) ) 

2014 zal het Koningsdag worden, we zijn benieuwd wat dat ons zal brengen, hopelijk net zulk een mooie dag als gisteren..

Hoe hebben jullie gister Koninginnedag / Koningsdag beleefd? Nog leuke dingen op de vrijmarkt gekocht of juist hele andere dingen gedaan?

Vertel..

10 jaar geleden

Hier ook eennheerlijke dag gehad. Wij zaten lekker in salou. We hebben dus niet veel mee gekregen van het hele gebeuren. Wij lagen die dag lekker op strand haha. Mijn dochter van 9 maanden snapt er toch niets van en wij geven niet zo heel erg veel om het koningshuis.

10 jaar geleden

Wij zijn met z'n viertjes naar de slingermarkt geweest. We hebben een leuk poppenbedje, een kapstok voor ons meisje en iets voor in de zandbak gekocht. Goed geslaagd dus! Ons kleine meisje lekker geslapen in de draagzak, heerlijk!

10 jaar geleden

Grappig al die vrijmarkten bij ons was die zaterdag al, inverband met inhuldeging van onze nieuwe koning. Wel was er gister een ontbijt met dorplingen spelletjes voor kinderen, een optocht voor kinderen een fietpuzzeltocht. En s aavonds een muziekavond en de verloting. Wij hebben super leuke dag gehad met onze zoons.

10 jaar geleden

Wij ook naar de Vrijmarkt geweest. De kids hebben allebei een eigen portemonneetje met centjes mee gekregen. De buit was als volgt: allebei een cakeje, allebei een koek. Verder de oudste een K3 puzzel en de jongste twee Borre boekjes. Daarnaast heb ik nog een spellendoos van Maan, Roos, Vis gekocht. Ook wij thuis lekker een oranjetompouce op voor de tv. Een gezellige dag!