{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koning van de herfst!

Herfstknutsel tip!

Afbeelding blog 'Koning van de herfst!' Achtergrond blur afbeelding

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn kids zijn beide dol op boswandelingen maken. 

Dus elke week staan we wel een of twee keer in het bos prachtige bosschatten te zoeken. ( lees vieze bladeren vol met zand, stenen, stokken en whatever nog meer )

Weggooien is natuurlijk geen optie, want de herfstschatten zijn door mijn schatten zorgvuldig uitgezocht. Dus verzinnen we elke keer wel weer wat om ermee te knutselen. 

Dit keer schakelden we papa ook in om in de mooie kastanjes die we gevonden hadden een gaatje te boren. Nadat alle kastanjes voorzien waren van een gaatje mocht Mees ze zelf aan een mooi glitter touw rijgen en zo kregen we deze prachtige kastanje ketting. Of te wel de prachtige ketting van Koning van de Herfst.

De blaadjes hebben we eerst maar even laten drogen tussen een paar zware boeken zodat ze niet gekruld opdrogen. Zo konden we ook alleen de mooie blaadjes bewaren en mochten de minder mooie gelukkig in de gft container. Opgeruimd staat netjes.

De blaadjes hebben we op een strook papier geplakt en klaar is Mees.

Hoe vinden jullie onze Koning van de Herfst knutsels?


Hier zien jullie de making of van de kastanje ketting!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je