{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kom maar lekker slapen mama!

Het naar bed brengen van mijn zoon brengt toch altijd weer verrassingen met zich mee.

Afbeelding blog 'Kom maar lekker slapen mama!'

Mijn zoon ligt al onder de dekens als hij mij verteld hoe leuk zijn dag is geweest.

Hij heeft heel erg leuk met zijn nichtje gespeeld en heeft dan ook nog eens zijn opa en oma gezien. Zelfs hun hondje werd genoemd.

Hij noemt echt alles op om tijd te rekken. "Nee mama, ik ben nog wakker! Ik kan nog niet slapen." "Maar lieve schat! Mama is ook moe, mama wilt ook gaan slapen." Mijn zoon tilt heel royaal zijn deken omhoog. "Kom maar mama, hier slapen!"

Vetederd door zijn gebaar leg ik mijn hoofd naast hem in bed. "Ok, slaap lekker schat!" Ik doe mijn ogen dicht en begin te snurken. "Goed zo mama! Weltruste!" Ik smelt van binnen en wil dit moment nog niet bederven.

'Pets!' Auw... "Wakker worden mama!"

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je