{{ message.message }}
{{ button.text }}

Knuffelen met mijn grote jongens!!!

Er is zoiets raars aan de hand!!! Als ik de jongens naar bed breng, willen ze niet door mij geknuffeld worden. Zouden ze er te groot voor worden?

Afbeelding blog 'Knuffelen met mijn grote jongens!!!'

Het is zo gek, maar terwijl de jongens overdag heel graag met me willen knuffelen en heerlijk tegen me aanvleien op de bank, mag het 's avonds niet meer. En als ik ze dan toch ga knuffelen, gaan ze heel hard gillen en spartelen om aan mijn omarming te ontkomen!!!

Zouden ze te oud worden? Ik weet dat er kinderen zijn die zich op een gegeven moment te oud voelen. Maar waarom overdag dan wel? En zelfs op straat of op het schoolplein rennen ze hard op me af om me een knuffel te geven. Rodney heeft zich nog nooit te oud gevoeld, zelfs niet om zijn moeder een kus te geven. En hij is toch al 14. En ook Robin van 11 heeft nooit moeilijk gedaan over knuffelen. Wel over zoenen hihihi. Ik mocht hem op een gegeven moment zelfs geen kus meer geven voor het slapen gaan. En soms nog steeds niet. Is hij veel te stoer voor. Maar knuffelen mocht altijd.

En ik heb ze toch niets misdaan? Ik doe ze toch geen pijn? En ook dan zouden ze overdag ook niet willen knuffelen. Echt heel raar allemaal!! Je zou bijna gaan twijfelen aan jezelf. Ik ben niet een supermama ofzo, maar zo slecht doe ik het nu ook weer niet.

Of zou het te maken hebben met mijn koude handen, die ik op hun warme ruggetjes warm???

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je