{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kno-kind

Afbeelding blog 'Kno-kind' Achtergrond blur afbeelding

Zoals jullie uit eerdere blogs al weten, heb ik ook nog 2 zoons van 6 jaar en 3 jaar! Zodra er ook maar iets veranderd qua weer heeft meneer ( de oudste ) oorontstekingen! Nu alweer 3 weken af en aan , zijn neus en keelamandelen zijn er al uit, en sinds begin van het jaar heeft hij buisjes! Nu denken veel mensen dat je met buisjes dus geen oorontstekingen meer krijgt, dat dacht ik dus destijds ook!
Maar helaas volgens de beste KNO-Arts kan je dus gewoon ontstekingen aan de oren krijgen alleen gaat de druk er vaak sneller af wat resulteert in een loopoor, wil niet zeggen dat het minder pijnlijk is..
Vandaag maar weer begonnen met onze grote vriend Sofradex, dit werkt meestal binnen een dag al! Gelukkig maar dat hij de buisjes heeft, want eerder had hij wel redelijk wat ab-kuren per jaar en heeft het mij behoorlijk wat moeite gekost om te zorgen dat hij eindelijk buisjes kreeg! Want ja die kno arts moet natuurlijk zelf de onstekingen zien! Dat resulteerde van mijn kant in een soort eh stalkgedrag, alleen door de ab kuren waren zijn oren steeds schoon, je kan je voorstellen hoe frustrerend dat was! Op een dag was ik het zo zat, en heb ik opgebeld dat ik er gewoon direct aan kwam en niet meer ging wachten, en daardoor heeft hij nu zijn buisjes! Ze zeggen weleens dat ze rond de leeftijd van 6 van alle ellende af zijn, en hoop dat het voor hem ook zo zal zijn! Hij is nu precies een week 6 jaar dus ik ben benieuwd hoe dit jaar zal gaan met de oorproblemen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je