{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klusjes voor 'arme kindjes'

Afbeelding blog 'Klusjes voor 'arme kindjes'' Achtergrond blur afbeelding
Alhoewel haar lontje de laatste tijd wel erg kort was ( zie mijn blog: Over korte lontjes en slaapgebrek ), is mijn oudste meisje nu weer helemaal op de goede weg. Fases, fases en nog eens fases leer ik inmiddels als redelijk ervaren moeder. Gisteren kwam ik thuis van mijn werk en mijn meisje keek me aan met zo`n schattige hondenblik. Omdat het regelmatig voor komt dat mevrouw op zo`n manier een snoepje bij ons probeert te ontfutselen, dacht ik dat ze dat nu ook weer voor elkaar probeerde te krijgen, maar niets was minder waar.... Ze vroeg heel lief en bloedserieus of ze klusjes voor ons kon gaan doen en dan wilde ze helemaal geen snoepjes, maar centjes voor de 'arme kindjes'. Opeens schoot door mijn hoofd dat wij laatst inderdaad een email van school hebben gehad over een ontwikkelingshulp project. Wat knap dat zij mij daar op deze manier aan herinnerde! Gisteren heeft ze de tafel afgeruimd en ook de kinder dvd's opgeruimd en zojuist kwam ik thuis en was al haar speelgoed perfect geordend. Morgen zal ze met trots haar verdiende centjes in het potje voor 'de arme kindjes' op school doen en terecht! 'Arme kindjes' blij en mama ook blij.......  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je