{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klompvoetjes en HD! Lees meer over de voortgang van Diede

Diede (alweer een half jaar) heeft klompvoetjes en HD, hiervoor heeft ze beugels. Inmiddels heeft ze haar beugels alweer bijna 5 maanden om.

Afbeelding blog 'Klompvoetjes en HD! Lees meer over de voortgang van Diede' Achtergrond blur afbeelding
Diede (alweer een half jaar) heeft klompvoetjes en HD, hiervoor heeft ze beugels. Inmiddels heeft ze haar beugels alweer bijna 5 maanden om. 14 augustus mogen we weer naar het ziekenhuis om te kijken hoe het ervoor staat en of ze de beugels minder om mag, het is nu nog 23 uur. We hopen dat het terug gaat naar 13 uur, dat zou betekenen dat ze tijdens haar middagslaapje en de nacht aan moet. We zullen zien!

Goede ontwikkeling met klompvoetjes

Diede ontwikkelt zich bijzonder goed! Ze hadden ons voorbereid op een vertraging maar wij merken hier niks van! Gelukkig maar. Ze draait zich al sinds april (toen was ze 3,5 maand). Voor de rest is het een geweldig meisje die veel plezier heeft in alles! Haar broers zijn nog steeds in love met haar en vragen dan ook gelijk naar haar als ze niet op de plek is waar ze haar verwachten. Deze warmte maakt het voor Diede iets minder makkelijk, het broeit bij haar voetjes en beentjes! Maar een lekker lang bad en een fijne voet en beenmassage maken veel goed! Fijne vakantie allemaal!! Noot door de redactie: Weet je wat precies klompvoetjes zijn? Wat houd dit nou in? Wat zijn de oorzaken en gevolgen hiervan? Dit zijn vragen die al snel bij je omhoog komen. In Nederland bestaat de Nederlandse Vereniging Klompvoetjes die vragen van ouders kunnen beantwoorden. De vereniging verstrekt actuele, objectieve en betrouwbare informatie over klompvoetjes.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je