{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleutermans is een Flasher

Ik word helemaal gek van mijn kleuter, die zijn broek naar beneden trekt op openbare plaatsen!

Afbeelding blog 'Kleutermans is een Flasher' Achtergrond blur afbeelding
Pfff.. veeg mij maar op. Wat vindt mijn kleuter toch zooo geweldig aan zijn geslachtsdeel? Ik word er helemaal gek van. Sinds een half jaar is het woord "piemel" hier dagelijkse kost. Het is om te lachen en je kunt er anderen mee aanspreken (vindt kleutermans) Uit alle macht probeer ik een oplossing te vinden, maar ik krijg het niet uit zijn vocabulaire. En vandaag ging hij weer eens een stapje verder. Hij heeft tijdens het buitenspelen zijn broek naar beneden getrokken. Ondanks dat ik hem wel duizend keer heb verteld dat hij dat niet moet doen. Een poosje terug heeft hij dit namelijk een aantal keer eerder gedaan (een keer op zijn kamer toen er andere kinderen op bezoek waren en een keer toen hij met opa in de speeltuin was) En aan mij laat hij het thuis ook heel vaak zien. Keer op keer zeg ik dat ik het niet wil, maar hij luistert gewoon niet. De buurtkinderen kwamen vandaag dus aan de deur om te vertellen wat hij en zijn drie jarige buurjongetje hadden gedaan. Ik ben echt enorm bang dat ze hem er mee gaan pesten of dat hij andere kinderen bang maakt en wil gewoon dat hij er mee ophoudt. Bah! Waarom luistert hij niet gewoon? Ik vind dat buitenspelen toch al niets, er is altijd wel wat; of ze lopen weg of er is ruzie en nu dit weer. Voorlopig blijft hij maar weer een paar dagen binnen, heb ik ook weer rust.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je