Snap
  • Kind

Kleuter wil uit huis

Één van mijn kleuter is er duidelijk in. Zo snel mogelijk wil zij het huis uit.

Vanmorgen vertelde zij mij vrolijk dat ze graag uit huis wil. Ze heeft geen ruzie en het is thuis nog steeds erg gezellig, maar ze wil op zichzelf wonen. Ze heeft al een mooi appartement gezien. Ja echt ze zei appartement. Daar stond een bordje met te koop en mevrouw denkt dat ze genoeg geld heeft om hem te kopen. Ze is namelijk heel rijk.

Waarom ze daar wil wonen? Bij het appartement zit een watervalletje en een mooie tuin. En het mooie is.... het huis staat vlak bij haar ouders. Zo kan ze er elke dag naar toe lopen.

Het appartement is al helemaal ingericht. Alleen haar eigen spulletjes en dan is het helemaal klaar. En de kleur? Roze....

Heerlijk lijkt mij dat om zo te denken. Lieve kleuter, heel veel geluk in je appartement. Ik ben alleen bang dat je nog wat jaren moet wachten.

X Juf Joyce

 

7 jaar geleden

Heerlijk zulke dagdromen! Ik doe het stiekem ook nog wel eens ;)

7 jaar geleden

Geweldig he! En hoe ze het ook stond te vertellen :-) Ik sprak vanmiddag de mamma van deze kleuter en het is inderdaad het appartement wat ik al dacht en guess what? Mijn dochter wil daar ook graag wonen! Hoe gezellig wordt dat daar! Mijn dochter is bijna 18 maar ook zij zal nog even moeten door sparen, helaas... Of ze moet een keer een Staatslot kopen en zwaar geluk hebben ;-) ....