Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • post_short

Kleine meisjes met hakjes:hot or not?

Ik las onlangs dat hakschoentjes voor jonge meisjes steeds populairder worden. Vooral in de VS is het een ware hype. Hot or not?

Schoenen met echte hakjes: mijn meiden van 4 en 6 zouden niets liever willen. Tegenwoordig blijkt het voor jonge meisjes al helemaal 'hot'. Er zijn bijvoorbeeld Lelli Kelly schoentjes met echte hakjes. Ik heb me wel laten verleiden tot het kopen van Lelli Kelly schoenen, maar dan niet met hakjes. Ze hebben wel hakschoentjes voor de verkleedkist ( onder andere van die Flamingoschoentjes ), maar 'echte' voor naar school:ABSOLUUT NIET!! Het is niet goed voor de voetjes in de groei en ik vind dat een kind er niet als een volwassene uit hoeft te zien. Wat vind jij: hot or not?

10 jaar geleden

Wij mochten vroeger bij onze zondagse/feestkleren een schoentje met een klein (lees 2 a 2.5 cm)hakje. Ik kan me nog herinneren dat je je dan als klein meisje echt heel mooi voelde.(En als je echt ging spelen gingen die schoenen vaak al snel weer uit). Kan me niet voorstellen dat dit echt slecht is voor je voeten. Het moet echter duidelijk zijn voor je kind dat dit voor speciale gelegenheden is, en niet voor elke dag. Ik heb zelf 2 jongens, dus zit niet met dit probleem, maar bij speciale (feest)kleding mogen ze van mij wel eens een schoen die cool, maar niet helemaal zo goed voor je voeten is. Als ze dan de rest van de tijd maar een "gewone"stevige schoen dragen.

10 jaar geleden

pfff vind het ook echt onzin! laat een kind lekker kind zijn! groetjes.

10 jaar geleden

Helemaal mee eens!

10 jaar geleden

Not, vooral niet op die jonge leeftijd, als ze 16 is mag ze het van mij zelf weten maar eerder toch echt niet. En zoiezo zijn hakschoenen slecht voor de rug en enkels, vooral voor een meisje in de groei