{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleine meisjes met hakjes:hot or not?

Ik las onlangs dat hakschoentjes voor jonge meisjes steeds populairder worden. Vooral in de VS is het een ware hype. Hot or not?

Afbeelding blog 'Kleine meisjes met hakjes:hot or not?' Achtergrond blur afbeelding

Schoenen met echte hakjes: mijn meiden van 4 en 6 zouden niets liever willen. Tegenwoordig blijkt het voor jonge meisjes al helemaal 'hot'. Er zijn bijvoorbeeld Lelli Kelly schoentjes met echte hakjes. Ik heb me wel laten verleiden tot het kopen van Lelli Kelly schoenen, maar dan niet met hakjes. Ze hebben wel hakschoentjes voor de verkleedkist ( onder andere van die Flamingoschoentjes ), maar 'echte' voor naar school:ABSOLUUT NIET!! Het is niet goed voor de voetjes in de groei en ik vind dat een kind er niet als een volwassene uit hoeft te zien. Wat vind jij: hot or not?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je