Snap
  • Kind

Kleine kinderen, grote zorgen

Twee kinderen.....grote zorgen! Allerlei artsen kijken mee....het sloopt je!

Twee vlekkeloze zwangerschappen, twee vlekkeloze bevallingen. Alles ging zo voorspoedig maar nu 4,5 jaar later lopen we bij allerlei instanties.

Het begon met de jongste....Ontlastingsproblemen, medicatie deed niks. Op naar de kinderarts, suilervrij dieet doet het nodige in combinatie met Movicolon. Tot.zover gaat het weer prima...zindelijkheidstraining denken we nog maar even niet aan. De ontwikkeling verloopt verder langzaam. Met alles is mevrouw laat.....ze is klein en licht en ik verantwoord me suf! Nu is ze 2,5 en wil het praten maar niet op gang komen. Dus op naar logopedie. Het houdt je bezig zullen we maar zeggen!

Dan de oudste. Ook hij heeft.ontlastingsproblemen, zit ook aan de Movicolon maar bij hem helpt suikervrij niet. Lichamelijke oorzaak is niet gevonden, psychisch wordt nu vermoed. Dus op naar de kinderpsycholoog. Daar zijn levensverhaal verteld en hun stellen een onderzoek voor. IQ wordt getest en gedragsobservaties gedaan. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Alles voor je kind.

Maar wat is het zwaar! Je maakt je zorgen, je leeft mee, angstig voor uitslagen, wat als.......

En nu is het wachten....wachten op een behandelplan.voor beiden!

Wat staat ons nog te wachten?

9 jaar geleden

Het is heel zwaar om professionals mee te laten kijken. Wel heel dapper dat jullie alles uit de kast trekken. Ik herken je gevoel een beetje. Zeker de zorgen van wat als..... Probeer ook te genieten van alle leuke dingen, zodat je daar energie van krijgt! Sterkte!