Snap
  • Kind

kleine jongetjes worden groot.. Ik ben 2 en ik zeg nee

Heerlijk als ze op ontdekkingsreis zijn na hun zelf. Maar wat is het ook vermoeiend voor ouders zijnde

Wat kan ik heerlijk genieten van mijn mannetje en wat is hij druk op ontdekkingsreis na zijn eigen wereldje.. met vallen en opstaan, woede en vrolijkheid maar vooral met lachen, huilen, gieren en brullen. Hij denkt alleen wel dat hij baas kan zijn nou dacht het niet. Dan maar op oorlogspad bedenkt meneer zeer gezellig en wat is het uitputtend ik ben vaak weer blij als ik hem op bed kan doen maar ja dan komen onze eigenschappen erg overeen en dat botst van vaderlief zit niet veel karakter in zover we nu ontdekken. 

Een zalige kleine driftkikker is het tja natuurlijk niet van een vreemde mama had/heeft er ook last van dus ja.. alleen ik zette het op gooien net spullen en meneer gelukkig niet die maakt ons wel doof met zijn gegil ik vraag me dan ook wel eens af ben je nou een jongen of een meisje whaha. Maar op het gegil reageer ik niet op nou ja dan zie je hem denken hoe krijg ik contact als ik nou om drinken of iets dergelijks roep nee ook even niet. Mmmm je ziet hem weer denk je moet je lachen in houden en bij je punt blijven. Nou dan trekken we toch gewoon onze kleren uit dan reageer je wel nee ook niet. Echt waar het is een draak gaat gewoon zolang door tot dat hij weer een boze stem hoort. We zijn er echt niks in vergeten nu bedenkt hij als ik nou iets doe wat nou niet mag geef ik gewoon gelijk een kusje en een knuffel werkt toch. Ja misschien bij opa en oma. Die smelten met elke blik. 

Dan ben je er zo klaar mee eindelijk middag dutje nou moeders vergeet het maar wil niet slapen ben niet moe en heb het vooral niet nodig. Geloof je het zelf meneertje ik niet. Nou ja dan maar gelijk na het eten op bed whaha dat dacht je ook moeders dat werkt al helemaal niet ik weet hoe ik uit bed kan komen draal wel rond boven en wordt wel terug gelegd na 3 x geef ik me toch maar over aan mijn rust want ik ben eigenlijk best wel moe en wil toch wel slapen. 

Soms denk ik bij me zelf heb ik nou 1 kind of toch stiekem 10.. En dan is het nog extra uitputtend omdat we volgend jaar mei een broertje of zusje er bij krijgen. Heerlijk dat je energie er soms uit getrokken wordt. 

9 jaar geleden

Zit middenin die fase ze word volgende maand 2 jaar. Vooral nee nee zeggen tegen haar kleine zusje.

9 jaar geleden

Ik heb een jongetjestweeling van twee jaar die vollop in deze fase zit. Moet ik nog meer zeggen? Hahahahaha.....

9 jaar geleden

Ag ik dacht deze fase duurt tot 4 (ergens gehoord) maar nu zo vlak voor de 4de verjaardag is ie overgegaan in ik ben kleuter en weet alles beter (brutaal) grrrr..... Succes hahaha

9 jaar geleden

Ha heel herkenbaar! We zitten er midden in! Alles is hier nee/klaar/hoeft niet. En gillen, daar is onze zoon ook erg goed in. ... vooral leuk als onze jongste van 3 maand een huilbui heeft.... Maar voor de rest ben ik dol op m'n zoontjes... die ene lach of dat ene kusje maakt alles weer goed ;) Succes!