{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klein mini mensje ..

Voor je het weet, zijn je kids in één dag alweer een stuk groter als de dag ervoor

Afbeelding blog 'Klein mini mensje ..' Achtergrond blur afbeelding

Mijn lieve kleine meid, een brok in m'n keel maar ik wordt overladen met een gevoel van trots!

Mijn kleine meisje wordt groot, sinds 3 dagen wil ze geen luier meer en zegt ze, mama ik ben een grote meid! En voor ik het wist zit er een mini mensje op het toilet. Ze komt ervan af en zegt tegen me, goed he en vervolgens wast ze haar handen. Ondertussen zit ik met verbazing te kijken en moet ik even slikken. "Mijn kleine lieve meisje wordt groot".

Vervolgens komt mijn oudste dochter erbij en zegt, ja mama ze is een grote zus dus kan ze nu zonder luier lopen en is ze vanaf nu een grote meid. Ik heb het haar geleerd, nogmaals kijk ik ze alle 2 met verbazing aan en geef ze een dikke knuffel, ik zeg dat ik trots op ze ben geef ze een kus en breng ze lekker naar bed.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je