Snap
  • Kind

Klein meisje, GROTE hulp bij het tanden poetsen

Voordat de meiden naar bed gaan worden natuurlijk de tanden gepoetst, dat hoort er helemaal bij.

Voordat de meiden naar bed gaan worden natuurlijk de tanden gepoetst, dat hoort er helemaal bij.

Eergisteren stond Megan in ene de tanden borstel voor Suzannah klaar te maken. Ze legde hem netjes neer en deed de tandpasta erop en gaf hem aan haar zus. Ja dat krijg je als je nog even wat dingen doet en je meiden alleen laat in de badkamer met een krukje ;-) Net voordat Suzannah de borstel in haar mond stopt zie ik dat bijna de hele tube op de borstel zit en ik zeg tegen Megan dat het wel erg veel was en dat het wel wat minder maar zijn volgende keer.

Dan doet ze de tandpasta op haar eigen borstel en je ziet direct dat ze geluisterd heeft want er zit net een stip op van tandpasta......dus ik vertel haar dat het wel weer meer mag zijn als dat.

Gister ging Megan weer helpen en ze had het goed onthouden... De hoeveelheid tandpasta was precies goed! En de meiden gingen weer samen tandenpoetsen zonder hulp! Zelfs bij het afspoelen van de borstel en weer terug zetten hebben ze al geen hulp meer nodig.

Hoewel je er als moeder af en toe naar verlangt dat je kinderen alles zelf gaan doen ging ik er zelf toch wel vanuit dat dit pas later zou komen en zeker niet in deze vorm. De meiden zijn zulke goede vriendinnen en kunnen eigenlijk alles samen wel. Megan helpt Suzannah waar ze kan en word zelfs boos als we haar de kans niet geven om te kijken of ze kan helpen. 3jr en dan al zo zorgzaam... Wat kan je als moeder nog meer wensen :-D

10 jaar geleden

Ik heb een opzetborstels setje gekocht bij www.voordeligetandenborstels.nl en had daarna geen problemen meer bijde mannetjes mochten alle twee een kleurtje kiezen en daarna vonden ze het alleen maar leuk <a href="http://www.voordeligetandenborstels.nl">www.voordeligetandenborstels.nl</a>

10 jaar geleden

Het gaat nog steeds zo, echt elke avond!

10 jaar geleden

Wat lief zeg..!!

11 jaar geleden

Ach wat leuk om ze op die manier groot te zien worden :-)