{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klein maar dapper! Deel 2

Niet op Facebook plaatsen

Afbeelding blog 'Klein maar dapper! Deel 2'

Uit de onderzoeken komt eigenlijk niet echt iets nuttigs, dus de operatie voor zijn liesbreukje wordt eindelijk ingepland. Als hij na de operatie merkt dat het vallen op zijn billen geen pijn meer doet, loopt hij dan ook eindelijk los. Hij liep nl al maanden aan onze pink.

De onderzoeken gaan verder, de bloeduitslagen laten telkens wel wat afwijkingen zijn, maar een diagnose kan er niet worden gegeven. Inmiddels zitten we zo'n 3x per week in het Radboud, maar gelukkig staat er wel snel een familie uitje naar de Ardennen gepland. Dat dachten we tenminste, dat het leuk zou worden. In de week daarvoor besluiten de artsen dat ze urine willen hebben. Dus worden er van die zakjes geplakt, maar plassen doet hij niet. Zijn huid is inmiddels aan het bloeden van de plakstrips en daarop besluit ik dat het genoeg is geweest. Geef de zooi maar meer naar huis, dan vang ik het thuis wel op en rij ik wel direct op en neer om het potje af te geven. Nou ja, dat mag eigenlijk niet zegt de verpleegkundige. Waarop ik aangeef dat het geen vraag was, maar een opmerking. En dat ik hem niet verder wilde pijnigen. Zo gezegd zo gedaan.

In de tussentijd willen ze ook 3 dagen ontlasting en of we dat op vakantie even willen opvangen en daar in de koelkast willen bewaren. Uhm nee, we gaan met 30 personen weg en dan ga ik niet tussen hun voedsel de poep van mijn kind bewaren. Dus dat kun na veel wikken en wegen ook wel 2 dagen wachten. En in dat weekend moesten we een voedingslijst bijhouden. Denk je werkelijk dat die accuraat is tijdens een familie weekend? De dietiste had in de tussentijd nog wel een machtiging afgegeven voor fantomalt (koolhydraten) en duocal (vet en eiwitten). Deze kwamen binnen op dag van vertrek, dus konden mooi mee de koffer in. Het weekendje was op zich gezellig, maar wat hadden we een zorgen. De donderdag voor vertrek vertelde de arts namelijk dat ze dacht aan een stofwisselingsziekte en dat we er rekening mee moesten houden dat hij zijn 5e verjaardag niet zou halen.

BAM, die opmerking kwam binnen en hard ook.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je