{{ message.message }}
{{ button.text }}

kleding: Zo moeder Zo dochter

Afbeelding blog 'kleding: Zo moeder Zo dochter' Achtergrond blur afbeelding
Al sinds mijn kleine meisje er is , vind ik het leuk om een beetje ' gematcht' de deur uit te gaan, allebei bijv. in donkerblauw, of allebei een jeans/chino met een shirt, gewoon leuke combinaties, zodat je ziet dat het mijn mini-me is :-)  Een echte trotse mama dus gewoon ;-) Nu ze wat ouder is vind ze het natuurlijk zelf helemaal geweldig want ze wil alles wat mama ook doet of heeft! Mijn vriendin en ik hadden het hierover en vond het ook heel herkenbaar, en eigenlijk kwamen we erachter dat daar veel te weinig mee gedaan werd, vandaar dat wij een webshop zijn gestart voor moeder en dochter. www.matchingmymom.com leuke mini-me setjes maar ook mix & match items en accessoires.  We merken wel dat er moeders zijn die het helemaal leuk vinden maar natuurlijk zijn er ook moeders die dat helemaal niet hebben, gelukkig kunnen zij evengoed bij ons shoppen maar dan alleen voor zichzelf! We zijn nog steeds op zoek naar leuke merken/accessoires om toe te gaan voegen dus als je tips hebt horen we ze graag! Groetjes Margreet

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je