{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleding voor de kinderen kopen

JOG Denim.. de uitvinding voor mijn jongste zoontje!. Wat een uitvinding!

Afbeelding blog 'Kleding voor de kinderen kopen' Achtergrond blur afbeelding

Nu de uitverkoop langzaamaan weer begint, gisteren maar eens met 1 van mijn zoontjes de stad in geweest om kleding te kopen. Ik heb qua uiterlijk 2 verschillende zoontjes. De 1 is heel fijn gebouwd, terwijl mijn ander zoontje Joey, met wie ik gisteren in de stad was wat steviger is. Hij is niet dik, maar wat forser. Hij heet van nature al een stevige bouw. 

Nadat onze Joey in 1 winkel 4 broeken gepast had hadden we nog geen geschikte broek voor ons zoontje.
De verkoopster probeerde steeds maar een maat groter. Ik had op een gegeven moment maat 152 voor mijn zoontje terwijl hij 128-134 heet.... nee dat zag echt niet uit.. moest de broek onder wel 6 x omslaan en de pijpen waren veel te groot!!.  Ja die staat en past zegt ze!. Nou.. dus echt niet!!!!..

Komt een andere verkoopster met een Vingino Jog Denim. Kei geweldige broek. Ik was meteen helemaal blij!.
Is een combinatie van een spijkerbroek met een jogging broek, maar lijkt een spijkerbroek. Voordeel is dat er geen knoop-rits boven zit en dat het met elastiek is. Ideaal voor mijn zoontje.. Ik helemaal blij met die broek, maar ja.. prijskaartje van 70,00. Ik kreeg dan wel nog 15% korting... tsja.. mijn zoontje kennende.. hij kan nog geen week met een broek doen eer er weer gaten op de knieen zitten. Helaas, dat wordt hem niet, wat te prijzig...ik zocht een broek voor op school en ja.. dan ga ik hem niet zo´n dure broeken kopen als ik weet dat binnen no time de knietjes door zijn.

In dezelfde winkel nog wat leuke shirts en truien gezien, maar ook hier is het moeilijk wat te vinden waar hij in past. zit allemaal te strak rond zijn buikje o hij krijgt het niet over zijn hoofd... conclusie was dat ik met een boel longsleeves voor de oudste de deur uit liep en Joey, waarvoor ik ging.. niets had....

Op naar de volgende winkel..jaaaa daar hangt ook een Jog Denim!!!.. En warempel... ook die zit als gegoten!!.
Even prijskaartje checken.. woehaaa.. 35,00!!. Die gaat dus mee. Eindelijk geslaagd voor een mooie broek voor mijn zoontje..... 

Thuisgekomen dacht ik.. had ik er maar meer van mee genomen....

Jammer dat de kleding zo wordt afgestemd op perfecte kinderen.. Is altijd zo moeilijk kleding te kopen voor mijn kinderen.

Maar... de aanhouder wint en uiteindelijk toch met een mooie buit naar buiten gekomen.

Heerlijk shoppen tijdens de uitverkoop!.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je