{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klasgenootjes op Bezoek

Heel leuk dat kinderen met mijn zoon willen spelen, maar ook best spannend!

Afbeelding blog 'Klasgenootjes op Bezoek'

Sinds kort is het continue raak hier; mag ik bij Casper spelen? Mag Casper bij mij spelen? Mag … bij ons spelen? Super leuk natuurlijk want stiekem ben ik heel erg trots dat mijn zoon met zoveel verschillende kinderen op kan schieten en dat zij hem blijkbaar ook aardig vinden. Maar tegelijkertijd vind ik het ook best spannend!

Tussen de middag mee naar huis is voor ons geen doen. Ik kan er maar één mee nemen op de fiets en lopen duurt te lang. Daarom neem ik bij voorkeur op woensdag middag of na school klasgenootjes mee naar ons huis. Eerst eten en drinken we wat beneden maar ze willen daarna meestal al snel boven spelen.

Zodra ze boven op Caspers kamer aan het spelen zijn raak ik in paniek; Help! Wat zijn ze aan het doen? Slaan ze elkaar de hersens niet in, stiften ze de muren niet onder, houden ze hun kleren wel aan en overleefd de kat het wel? Laatst stonden ze namelijk de kat met een stok uit de bergruimte op zolder te porren omdat het meisje dat kwam spelen hem zo graag wilde zien. Maar om nou continue om het hoekje te staan loeren is ook weer zoiets..

Daarnaast is Casper altijd hyper als er iemand komt spelen. Dan denk ik; Wie ben jij? Doe eens normaal!

Soms weten ze ook niet zo goed wat ze moeten doen. Zo hebben we alleen maar jongensspeelgoed hier in huis, wat best een domper kan zijn voor zijn vriendinnetjes. En vriendje Y. wilde graag prentenboeken kijken terwijl Casper daar echt niet van houdt. En dan vraag ik me dus weer af of ze het wel leuk hebben gehad bij ons thuis.

En wat als Casper ergens anders gaat spelen.. wat verteld hij daar allemaal? En zouden de andere ouders het ook aan mij vertellen als hij wat raars had gedaan? Pff.. echt ik word echt gek van mezelf hoor, waar kan een mens zich allemaal druk om maken!?

Wat zijn jouw aanraders voor als er andere kindjes bij jullie thuis komen spelen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je