{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klaar voor het kerstdiner!!

Nog een uurtje en dan gaat het kerstdiner beginnen. De hele dag zijn mijn kleutertjes nerveus.

Afbeelding blog 'Klaar voor het kerstdiner!!'

Al vanaf het moment dat de sint weg was, verheugde mijn kleuters zich op het kerstdiner. De lichtsnoeren werden uit de berging getoverd en de klas werd steeds gezelliger. Dinsdag had ik eigenlijk nog steeds niet genoeg licht, dus mailde ik de ouders.... Wie heeft er licht in deze donkere dagen voor 1/2C.

De afgelopen twee dagen werd ik overspoeld met lichtjes. Helemaal leuk en mijn klas is nu het meest verlicht van de hele school. Nu hoop ik dat ik nog weet van wie wat is.... oeps. Gelukkig mag ik ook een hoop houden.

Nog een uurtje en dan is het zover. Straks mijn jurk aantrekken en mijn hakken aan. De tafels zijn gedekt. De lichtjes branden en de champagne staat klaar. Alle kinderen nemen wat lekkers mee. Er is altijd meer dan genoeg. Maar zo ontzettend leuk. De kinderen zijn vaak zo trots op wat zij mee hebben genomen. Te leuk.

Ik ga nu verder met mijn klas en die jurk aantrekken. Misschien ook maar een borstel door mijn haar gooien, want die ziet er wat minder uit van twee keer buiten spelen. ;-)

Het enige jammere is dat ik mijn man en mijn zoontje nu zie. Eer ik namelijk thuis ben vanavond.... En dat terwijl mijn man nu jarig is. Gelukkig heb ik hem vanmorgen al verrast met een cadeautje.

Hebben jullie kinderen ook een kerstdiner op school? Fijne dagen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je