Snap
  • Kind

Klaar voor het kerstdiner!!

Nog een uurtje en dan gaat het kerstdiner beginnen. De hele dag zijn mijn kleutertjes nerveus.

Al vanaf het moment dat de sint weg was, verheugde mijn kleuters zich op het kerstdiner. De lichtsnoeren werden uit de berging getoverd en de klas werd steeds gezelliger. Dinsdag had ik eigenlijk nog steeds niet genoeg licht, dus mailde ik de ouders.... Wie heeft er licht in deze donkere dagen voor 1/2C.

De afgelopen twee dagen werd ik overspoeld met lichtjes. Helemaal leuk en mijn klas is nu het meest verlicht van de hele school. Nu hoop ik dat ik nog weet van wie wat is.... oeps. Gelukkig mag ik ook een hoop houden.

Nog een uurtje en dan is het zover. Straks mijn jurk aantrekken en mijn hakken aan. De tafels zijn gedekt. De lichtjes branden en de champagne staat klaar. Alle kinderen nemen wat lekkers mee. Er is altijd meer dan genoeg. Maar zo ontzettend leuk. De kinderen zijn vaak zo trots op wat zij mee hebben genomen. Te leuk.

Ik ga nu verder met mijn klas en die jurk aantrekken. Misschien ook maar een borstel door mijn haar gooien, want die ziet er wat minder uit van twee keer buiten spelen. ;-)

Het enige jammere is dat ik mijn man en mijn zoontje nu zie. Eer ik namelijk thuis ben vanavond.... En dat terwijl mijn man nu jarig is. Gelukkig heb ik hem vanmorgen al verrast met een cadeautje.

Hebben jullie kinderen ook een kerstdiner op school? Fijne dagen!

8 jaar geleden

Wij hadden zeker de mooiste klas. :-) die foto van hem en Aniek was ook erg mooi. Het was een erg geslaagde vakantie!

8 jaar geleden

We hadden wel de mooiste klas he, met al die lichtjes en versieringen! Mijn kleuter wilde eerst niet naar school, hij was wat wantrouwend geloof ik. Toen vond hij het leuk maar toen wij weg wilden gaan, bedacht hij zich weer en wilde eigenlijk niet blijven maar al met al vond hij het hartstikke spannend allemaal! Heel bijzonder hoor, zijn eerste Kerstdiner op school! En ik ben heel blij dat er zo veel werk van is gemaakt: mooie herinneringen voor later!

8 jaar geleden

En bedankt. Hihi

8 jaar geleden

Haha ik was kapot... maar we hebben wel nog gezellig op de bank gezeten met wat lekkers. :-)