{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klaar voor de kapper

Het was al tijden nodig, een knipbeurt voor Elfa. Gisteren was het eindelijk zo ver.

Afbeelding blog 'Klaar voor de kapper'

Eigenlijk was ik van plan om haar te laten knippen bij een kinderkapper. Ik zag al een huilende, niet in bedwang te houden Elfa voor me, die met een coupe drama weer de deur uit liep. Maar uiteraard was mijn planning een beetje te krap en zat de kinderkapper vol. We zouden het opschuiven naar volgende week. 

Mijn man moest ook nodig een knipbeurt. Hij vind het niet zo belangrijk wie zijn haar knipt als het maar weer goed zit. Bij ons om de hoek zit een kapster dus we liepen maar eens naar binnen. Eenmaal binnen besloten we het gewoon te proberen met Elfa. Als het een drama werd zouden we het dan wel weer zien.

Ze kreeg een hilarische kapmantel om met een prinses erop. Dit was het alleen al waard. Rustig bleef ze zitten en keek serieus in de spiegel. Ze liet alles rustig toe en bleef heel netjes zitten. We mochten wat plukjes meenemen van haar lieve krullen. Ze had inmiddels een mooie Haagse mat in haar nek dus het moest echt. Maar die krulletjes zijn helaas afgeknipt. Gelukkig groeit het in rap tempo, maar voorlopig even een nette bob. 

Een bezoekje dat voor herhaling vatbaar is dus.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je