Snap
  • Kind

Klaar voor de kapper

Het was al tijden nodig, een knipbeurt voor Elfa. Gisteren was het eindelijk zo ver.

Eigenlijk was ik van plan om haar te laten knippen bij een kinderkapper. Ik zag al een huilende, niet in bedwang te houden Elfa voor me, die met een coupe drama weer de deur uit liep. Maar uiteraard was mijn planning een beetje te krap en zat de kinderkapper vol. We zouden het opschuiven naar volgende week. 

Mijn man moest ook nodig een knipbeurt. Hij vind het niet zo belangrijk wie zijn haar knipt als het maar weer goed zit. Bij ons om de hoek zit een kapster dus we liepen maar eens naar binnen. Eenmaal binnen besloten we het gewoon te proberen met Elfa. Als het een drama werd zouden we het dan wel weer zien.

Ze kreeg een hilarische kapmantel om met een prinses erop. Dit was het alleen al waard. Rustig bleef ze zitten en keek serieus in de spiegel. Ze liet alles rustig toe en bleef heel netjes zitten. We mochten wat plukjes meenemen van haar lieve krullen. Ze had inmiddels een mooie Haagse mat in haar nek dus het moest echt. Maar die krulletjes zijn helaas afgeknipt. Gelukkig groeit het in rap tempo, maar voorlopig even een nette bob. 

Een bezoekje dat voor herhaling vatbaar is dus.

8 jaar geleden

Ik moet ook nodig weer eens naar de kapper. Ben al heeeel lang niet geweest. Dunya is een half jaar geleden nog geknipt door de moeder van een vriendinnetje, maar voor mij wordt het ook hoog tijd.

8 jaar geleden

Altijd spannend zo'n eerste keer! Wat een toppertje dat ze het maar liet gebeuren! Het haar van ons prinsje groeit nogal ongelijkmatig. Ik vind het bij zijn oortjes nu al te lang worden, terwijl derest nu eindelijk een beetje zijn hoofd op begint te vullen. Gelukkig is bij ons papa heel handig met de schaar, dus ik vermoed ook dat hij de eer gaat krijgen om hem voor het eerst te knippen. Wel al benieuwd hoe dat zal gaan :) Hopelijk krijgt ze snel ( maar niet te snel natuurlijk) weer een mooi krullenbos terug ;)

8 jaar geleden

Haha ik zal er vast wel een blog over schrijven. Even niet vergeten een fotootje te maken :). Misschien moet ik klein doosje meenemen waar een plukje van zijn haar in kan. Even een mooi doosje zoeken!

8 jaar geleden

Ooh spannend! Ik verwacht een blog hoor, ;-). Succes en veel plezier. Gaan jullie ook een lokje meenemen?