{{ message.message }}
{{ button.text }}

Klaar? Of niet?

Afbeelding blog 'Klaar? Of niet?' Achtergrond blur afbeelding

We zijn volop aan het genieten van onze twee mannen. De oudste komt in n nieuwe fase want daarvoor moeten we nu scholen gaan bekijken waar hij straks naar toe gaat als hij 4 is.
En de jongste groeit enorm hard. Hij draait van z’n rug naar z’n buik en begint steeds meer te kletsen en we zijn begonnen met het oefenen van fruit en groente.
Steeds vaker denk ik terug aan de tweede zwangerschap en hoe die is afgelopen. Voor degene die het niet weten; tussen onze twee mannen hebben we helaas een mannetje moeten laten gaan met 24 weken. De laatste tijd spookt ie weer door mijn hoofd en vraag ik me af: zijn we nu compleet? Voor mijn gevoel hadden we er 3 kunnen hebben. Wie weet wil ik dat ook wel? Of zijn we nu compleet? Wanneer weet je daar het juiste antwoord op?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je