{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kindvriendelijke apps voor jonge kinderen

Gaat jouw kleintje er ook regelmatig vandoor met jouw tablet of smartphone? Hieronder vind je een aantal kindvriendelijke apps!

Afbeelding blog 'Kindvriendelijke apps voor jonge kinderen'

De tablet of smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zelfs de jongste kinderen gaan al met de tablet of smartphone van mama of papa aan de haal. Op zich geen probleem, maar jullie willen natuurlijk wel dat jullie kindje hier veilig mee omgaat. Vandaar dat je hieronder een paar kindvriendelijke, vaak ook leerzame apps voor jonge kinderen vindt!

Deze kindvriendelijke app is leuk voor ieder kind: Kindertube!

Met de kindvriendelijke Kindertube app bekijkt je kind op een veilige en eenvoudige manier de leukste liedjes en clipjes. Wie weet wordt er zelfs wel door de kamer gedanst! 

De Z@ppelin app

In de Z@ppelin app ontmoet je kind onder andere de Smurfen en Bumba. Ook zingt Nienke de vrolijkste kinderliedjes voor jouw kleintje. Liever kleuren of een spelletje doen? Dat is eveneens een optie met deze kindvriendelijke app. Bovendien kunnen er diverse programma`s worden teruggekeken.

'Speel met Dora' app

Dora is De vriendin van vele peuters en kleuters. Inmiddels is er ook een Nederlandstalige app, zodat de kleintjes Dora goed kunnen verstaan. Zij doet samen met jouw kindje puzzeltjes en speelt Memory. Goed voor de motoriek en het geheugen van je kindje!

De Telekids app

Bij mijn meiden is de Telekids app de grote favoriet. Met deze kindvriendelijke app kijkt jouw kind heel gemakkelijk afleveringen terug van Hallo K3, Sprookjesboom, Ernst & Bobbie en nog veel meer andere leuke afleveringen van bekende Telekids programma`s.

Natuurlijk zijn er nog veel meer kindvriendelijke apps te vinden. Wanneer je op Google gaat zoeken, vind je vast nog vele leuke en leerzame apps voor jouw kind!

Welke kindvriendelijke apps zou jij andere moeders aanraden? Reageer ook!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je