{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kindje krijgt van onbekende man speelgoedbeer waar camera en microfoon in zitten

Het gezin uit De Bilt was op vakantie in Zeeland toen hun tweejarige kindje een knuffelbeer kreeg. Hierin bleek een camera en microfoon verborgen te zitten. Het gezin is zich rotgeschrokken en stapte direct naar de politie.

Afbeelding blog 'Kindje krijgt van onbekende man speelgoedbeer waar camera en microfoon in zitten'

De familie liep gister over de rommelmarkt in het dorpje Zuidzande in Zeeuws Vlaanderen. Een onbekende man stapte op hen af en hij gaf het beertje aan het kindje en zei dat hij het kindje erg lief vond.

Het viel de ouders op dat er iets hards in het beertje zat. Het bleek te gaan om een klein formaat camera en een microfoontje. De lens van de camera zat verwerkt in de neus van de beer.

De politie onderzoekt inmiddels de zaak en waarschuwt andere ouders voor soortgelijke verdachte situaties: "Mocht u of uw kinderen aangesproken worden door een onbekende en er wordt een gratis knuffeltje aangeboden; kijk het dan even goed na." Er zijn voor zover bekend nog geen andere meldingen binnengekomen.

Dergelijke knuffels met camera en microfoon zijn te koop via internetwinkels. Bedoeld als speelgoed, of voor ouders om hun kindje in de gaten te kunnen houden.


Bron: AD

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je