{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderwagencombinatie exit?

Het komt waarschijnlijk door het voorjaar, maar ik wil opruimen en spullen saneren. En dan zie je die stof verzamelende kinderwagencombi ...

Afbeelding blog 'Kinderwagencombinatie exit?' Achtergrond blur afbeelding
Het komt waarschijnlijk door het voorjaar, maar ik wil opruimen en spullen saneren. En dan zie je die stof verzamelende Kinderwagencombinatie staan. Een deel op zolder, een deel in de kelder. Een complete set die aangeschaft is tijdens het samenstellen van de baby-uitzet. Want die had je nodig, die moest er komen. Achteraf bezien vind ik dat eigenlijk niet. Zou ik het over doen, zou ik zo'n buggy kopen waar je een maxicosi op kan zetten. Was voldoende geweest. Met een kraamtijd in de gure winter van 2012/2013 kwam er van wandelingen en erop uit in de buitenlucht nagenoeg niets. De reiswieg is hooguit als bedje gebruikt als we op visite waren... En al vrij snel pakten we de buggy als we weg gingen, met name vanwege het gemak en de ruimte. Want zo'n wandelwagen neemt toch wel erg veel ruimte in, achter in de auto. Nu mijn zoontje van 16 maanden al enkele weken loopt, wil hij de "korte" stukjes zelf lopen. De buggy gaat nu alleen nog maar mee als we een eindje moeten lopen, zoals een wandeling of de stad in. Dus de kinderwagencombinatie staat al enkele maanden stof te verzamelen. De reiswieg en toebehoren nemen lekker veel ruimte in op zolder, en de wandelwagen in de kelder. Eerlijk? De wandelwagen is voor het laatst in het begin van de afgelopen herfst gebruikt, sindsdien staat hij dus daar in de kelder, lekker stoffig te worden. Mijn plan is dus eigenlijk op de foto ermee en op MP, of ga ik daar spijt van krijgen. Is dat nog te vroeg met een peuter van 16 maanden? Wanneer hebben jullie de combinatiewagen de deur uit gedaan?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je