Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Kinderwagencombinatie exit?

Het komt waarschijnlijk door het voorjaar, maar ik wil opruimen en spullen saneren. En dan zie je die stof verzamelende kinderwagencombi ...

Het komt waarschijnlijk door het voorjaar, maar ik wil opruimen en spullen saneren. En dan zie je die stof verzamelende Kinderwagencombinatie staan. Een deel op zolder, een deel in de kelder. Een complete set die aangeschaft is tijdens het samenstellen van de baby-uitzet. Want die had je nodig, die moest er komen. Achteraf bezien vind ik dat eigenlijk niet. Zou ik het over doen, zou ik zo'n buggy kopen waar je een maxicosi op kan zetten. Was voldoende geweest. Met een kraamtijd in de gure winter van 2012/2013 kwam er van wandelingen en erop uit in de buitenlucht nagenoeg niets. De reiswieg is hooguit als bedje gebruikt als we op visite waren... En al vrij snel pakten we de buggy als we weg gingen, met name vanwege het gemak en de ruimte. Want zo'n wandelwagen neemt toch wel erg veel ruimte in, achter in de auto. Nu mijn zoontje van 16 maanden al enkele weken loopt, wil hij de "korte" stukjes zelf lopen. De buggy gaat nu alleen nog maar mee als we een eindje moeten lopen, zoals een wandeling of de stad in. Dus de kinderwagencombinatie staat al enkele maanden stof te verzamelen. De reiswieg en toebehoren nemen lekker veel ruimte in op zolder, en de wandelwagen in de kelder. Eerlijk? De wandelwagen is voor het laatst in het begin van de afgelopen herfst gebruikt, sindsdien staat hij dus daar in de kelder, lekker stoffig te worden. Mijn plan is dus eigenlijk op de foto ermee en op MP, of ga ik daar spijt van krijgen. Is dat nog te vroeg met een peuter van 16 maanden? Wanneer hebben jullie de combinatiewagen de deur uit gedaan?

10 jaar geleden

Hoe je het ook wend of keert de kinderwagen zal veel comfortabeler zitten dan de buggy. Maar het is gewoon zo'n onding om mee te nemen, dat we daarom vaak (bijna altijd) kiezen voor de buggy. Merk ook dat nu hij loopt, hij ook steeds meer 'niet in de buggy wil'. In ieder geval bedankt voor jullie reacties, we laten hem toch nog maar ff staan, nu met het dierentuinseizoen voor de deur ...

10 jaar geleden

De combi rijd veel beter dan een buggy en is ook beter voor het ruggetje... Vind ik natuurlijk! Wij hebben de 'bak' heel veel gebruikt omdat het zomer was. Konden we mooi de stad in en de kleinste lekker slapen. In de winter zou ik dat ook zeker niet doen! Je hebt gelijk. Als je hem echt niet gebruikt moet je hem natuurlijk weg doen! Meer wordt hij niet waard als hij verouderd.

10 jaar geleden

Als hij staat te verstoffen zou ik hem weg doen. Ik zou zelf niet zonder kunnen mijn oudste twee zijn er uit gegroeid maar hebben heel lang in gezeten. De jongste is acht weken maar kan helaas niet meer in zit gedeelte die is verspocht. Hebben quinni zap voor gekocht maar die rijdt minder fijn als mijn trouwe mutsy die al zes oud is.

10 jaar geleden

Wij hebben de reiswieg ook meer als bedje gebruikt dan als wandelcombi. Ik zou met verkopen nog even wachten tot de kleine 2 jaar is. Zo`n combi wandelt inderdaad wel lekkerder bij grote stukken..