Snap
  • Kind
  • Gezond
  • oppas
  • kinderen
  • gastouder

Kinderverzorging vinden op internet

Veel mensen hebben problemen met het vinden van de geschikte kinderverzorging via internet. Websites die een bemiddelingsservice aanbieden blijken vaak niet genoeg actieve oppassen/gastouders te hebben of werken alleen voor mensen die in een grote stad wonen.

Vaak zie je nog dat mensen een oppas vinden via hun privekringen, terwijl ze voor de boodschappen niet eens meer het huis uit hoeven, als ze zouden willen.

Waar heb ik dan toch de geschikte verzorging gevonden voor mijn kinderen? Na meerdere websites uitgeprobeerd te hebben ben ik op deze website terecht gekomen. Het duurde een paar dagen voordat ik in contact was gekomen met de juiste persoon. Achteraf ben ik er toch erg tevreden mee. Ik hoef nu maar te kiezen uit drie oppassen en te kijken wie het het beste uitkomt. Dat is ideaal.

Het is ook goed om te zorgen dat je niet afhankelijk bent van 1 oppas, maar meerdere nummers hebt.  Op die manier raak je niet afhankelijk van een persoon en is de kans groter dat je last minute nog iemand weet te regelen.

 

9 jaar geleden

Wat leuk Carla voor de tweede keer Oma.? toen een van mijn kirenden een tweede kind kreeg. had ik even een piep-klein beetje medelijden met de oudste en ik weet dat het nergens op slaat en toch had ik dat gevoel. de oudste moest even een stap terug doen, moest papa en mama delen en soms vergeten de kraam bezoekers om de oudste ook aandacht te geven enz enz.maar uiteindelijk is het geweldig om een broer/ zus te hebben.. ik ben benieuwd naar hoe Daniel straks reageert. veel plezier met de zwangerschap Carla

11 jaar geleden

Ik heb een vouchercode online gevonden, misschien heeft iemand er wat aan. Met de code Tendea1c kan je een gratis account aanmaken als je een oppas zoek, en ook reageren op mensen. Ik weet wel niet of hij nog werkt, maar t proberen waard lijkt me. Ik heb er in elk geval veel aan gehad, gratis een oppas gevonden.

11 jaar geleden

Ik sta hier al enige tijd ingeschreven maar ik heb tot op heden nog geen geschikte kandidaten mogen vinden. Fijn om te lezen dat het bij jou wel gelukt is!