{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderverzorging vinden op internet

Afbeelding blog 'Kinderverzorging vinden op internet'
Veel mensen hebben problemen met het vinden van de geschikte kinderverzorging via internet. Websites die een bemiddelingsservice aanbieden blijken vaak niet genoeg actieve oppassen/gastouders te hebben of werken alleen voor mensen die in een grote stad wonen. Vaak zie je nog dat mensen een oppas vinden via hun privekringen, terwijl ze voor de boodschappen niet eens meer het huis uit hoeven, als ze zouden willen. Waar heb ik dan toch de geschikte verzorging gevonden voor mijn kinderen? Na meerdere websites uitgeprobeerd te hebben ben ik op deze website terecht gekomen. Het duurde een paar dagen voordat ik in contact was gekomen met de juiste persoon. Achteraf ben ik er toch erg tevreden mee. Ik hoef nu maar te kiezen uit drie oppassen en te kijken wie het het beste uitkomt. Dat is ideaal. Het is ook goed om te zorgen dat je niet afhankelijk bent van 1 oppas, maar meerdere nummers hebt.  Op die manier raak je niet afhankelijk van een persoon en is de kans groter dat je last minute nog iemand weet te regelen.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je