{{ message.message }}
{{ button.text }}

kinderverjaardagen......

Lars, mijn oudste draakje, is over twee dagen jarig. En dat zal mama weten ook..

Afbeelding blog 'kinderverjaardagen......'

ja lars zijn zesde verjaardag komt eraan en wat is hij daar al mee bezig in zijn hoofd. Zijn broertje is twee weken eerder jarig en vanaf die dag heeft lars het over niks anders meer dan zijn eigen verjaardag. 

Voorgaande jaren was dit lang zo erg nog niet. Maar dit jaar is het opeens erg belangrijk geworden voor hem. Hij heeft precies verteld wat hij wil gaan trakteren op school. Voorgeen bedacht ik dat toch echt in mijn eentje. Maar nee dat kon toch echt niet meer blijkbaar. (Voor degene die nieuwsgierig zijn wat de traktatie wordt....spiesjes met aan de ene kant kaas enz en aan de andere kant spekjes. En voor de juffen en meesters cake)

Wat ineens ook erg belangrijk is voor hem is wat hij als cadeautje krijgt. Vooral de hoeveelheid schijnt erg belangrijk te zijn. Ik ben er ook nog niet achter hoe ik daarmee moet omgaan en ja ik heb het er natuurlijk wel al met hem over gehad. Dat de hoeveelheid en hoe duur iets is niets uitmaakt. 

Deze mama moet er toch stiekem wel aan wennen dat ik het niet zelf gewoon kan bepalen maar aan de andere kant is het eigen willetje en zijn eigen visie ook erg leuk om te zien. Het is een beetje een laatbloeiertje dus deze ontwikkeling is ook weer een grote stap. Ik wou alleen dat ik mezelf er iets beter op voorbereid had.haha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je