Snap
  • Kind

kinderverjaardagen......

Lars, mijn oudste draakje, is over twee dagen jarig. En dat zal mama weten ook..

ja lars zijn zesde verjaardag komt eraan en wat is hij daar al mee bezig in zijn hoofd. Zijn broertje is twee weken eerder jarig en vanaf die dag heeft lars het over niks anders meer dan zijn eigen verjaardag. 

Voorgaande jaren was dit lang zo erg nog niet. Maar dit jaar is het opeens erg belangrijk geworden voor hem. Hij heeft precies verteld wat hij wil gaan trakteren op school. Voorgeen bedacht ik dat toch echt in mijn eentje. Maar nee dat kon toch echt niet meer blijkbaar. (Voor degene die nieuwsgierig zijn wat de traktatie wordt....spiesjes met aan de ene kant kaas enz en aan de andere kant spekjes. En voor de juffen en meesters cake)

Wat ineens ook erg belangrijk is voor hem is wat hij als cadeautje krijgt. Vooral de hoeveelheid schijnt erg belangrijk te zijn. Ik ben er ook nog niet achter hoe ik daarmee moet omgaan en ja ik heb het er natuurlijk wel al met hem over gehad. Dat de hoeveelheid en hoe duur iets is niets uitmaakt. 

Deze mama moet er toch stiekem wel aan wennen dat ik het niet zelf gewoon kan bepalen maar aan de andere kant is het eigen willetje en zijn eigen visie ook erg leuk om te zien. Het is een beetje een laatbloeiertje dus deze ontwikkeling is ook weer een grote stap. Ik wou alleen dat ik mezelf er iets beter op voorbereid had.haha.

8 jaar geleden

Hihi. Ja dat deed mn oudste vandaag..mama als ik jarig ben...euh schat dat duurt nog een heel jaar...oh ja..

8 jaar geleden

Hier heb ik al vroeg uitgelegd dat als het heel duur is ze maar 1 ding krijgen. Hier zit er 3 weken tussen de verjaardagen. Tractaties stuur ik wel, maar hier verzinnen ze net zo hard mee vanaf groep 1. Mijn oudste zit nu al als ik jarig ben dan...... Och jongen je moet nog even tot juli wachten hehe. Ach met de sint worden ze weer gruwelijk verwend