{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderstoel

Ben benieuwd wat jullie de beste / fijnste / gemakkelijkste kinderstoel vinden...

Afbeelding blog 'Kinderstoel' Achtergrond blur afbeelding

Even een blog over kinderstoelen. Ik heb namelijk net een Yaris meegroeistoel op de kop kunnen tikken voor 20,- Euro helemaal nieuw in de doos en ook nog precies de kleur die bij ons thuis bij de meubels past.

Wij hebben altijd een IKEA kinderstoel gebruikt, gewoon omdat die ook makkelijk meegenomen kan worden en handig is met af doen. Echter is het nu niet heel handig mijn dochter continu in die stoel te moeten tillen. Vaak eten wij dan ook aan de "kleine" tafel zodat ze aan haar eigen stoeltje kan zitten en wij haar niet erin en eruit hoeven te tillen. Maar met de 2e op komst wilden we eigenlijk toch wel aan de "grote" tafel gaan eten. Alleen hebben wij een hoge eettafel, meer een bar idee. Nu heb ik dus een Yaris meegroeistoel op de kop kunnen tikken via marktplaats. Een ideale stoel voor onze grote meid. Ze kan er zelf op klimmen en dan kan ze precies bij haar bord. De Yaris is een soort kinderstoel die erg veel lijkt op de TrippTrapp stoel van Stokke, maar deze vind ik veel te duur en winnen is nog (steeds) niet gelukt ;-)

Ben heel erg benieuwd wat voor soort kinderstoel jullie thuis hebben. Vind je die fijn of zou je nu voor een andere stoel gekozen hebben? Tip: hier lees je waarop te letten bij het kopen van een kinderstoel en over veilige kinderstoelen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je