{{ message.message }}
{{ button.text }}

kindermiddag

Als ik opeens een mail krijg van ikea valt de puzzel in elkaar! Er is vanmiddag van 14.00 tot 17.00 uur een kindermiddag.. DE oplossing!

Afbeelding blog 'kindermiddag'
Herfstvakantie... Herfstvakantie,.. slecht weer,.. Wat gaan we doen? Als ik opeens een mail krijg van ikea valt de puzzel in elkaar en is daar de oplossing!

kindermiddag

Er is vanmiddag van 14.00 tot 17.00 uur een kindermiddag. Je hoeft je kind niet in te schrijven... Eenmaal daar aangekomen is het erg druk (konden we natuurlijk verwachten)..., er is een ballonnen clown waar mijn dochtertje een prachtige poedel van krijgt. Daarna schuiven we aan om een kussentje met textiel stiften mooi te maken... Vervolgens kunnen we een tafel daar achter muffins versieren met spekjes, wine gums en schuim banaantjes.. En als laatste mogen ze een rode vaas beplakken met stickers en een lucky Bamboo pimpen met kralen en een spin van chenille draad.... Zo werd de regenachtige herfst dag toch nog heel gezellig!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je