{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderkleding; wat geef jij er aan uit?

Afbeelding blog 'Kinderkleding; wat geef jij er aan uit?' Achtergrond blur afbeelding

Sinds ik moeder ben shop ik meer voor de meiden dan voor mezelf. Niet dat ik mezelf verslons, maar wat is het toch leuk om je kind in die nieuwe, schattige kleertjes te zien. Gelukkig koop ik zelden iets voor het volle pond, maar onbewust gaat er volgens mij toch behoorlijk wat geld in zitten. Binnenkort maar eens bij gaan houden...

Kinderkleding...wat geef jij er aan uit?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je