{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderkapstok Fair Trade Producten.

De haakjes worden op een eerlijke manier gemaakt, Fair Trade, zo helpen we de bevolking in India aan een eerlijk loon en veilige werkomstandigheden.

Afbeelding blog 'Kinderkapstok Fair Trade Producten.'
Dreumes enZo brengt een nieuwe collectie metalen handbeschilderde kinderkapstokhaakjes. De uit India afkomstige haakjes bestaan uit vrolijke afbeeldingen van dieren. Zo is er een olifantje, kat, nijlpaard, kikker en Girafje. Alles even kleurrijk en mooi beschilderd. Door het ruime kleurgebruik en kwalitatief hoge materialen zien de kapstokjes er duurzaam uit en zijn bovendien nog heel eerlijk ook. De haakjes worden op een eerlijke manier gemaakt, Fair Trade, zo helpen we de bevolking in India aan een eerlijk loon en veilige werkomstandigheden. De haakjes worden door zowel vrouwen als mannen beschilderd in lokale ateliers en werkplaatsen. Mooi en verassend staan ze in de kinderkamer of gang, hang een paar verschillende haakjes naast elkaar een creëer een vrolijk geheel. Super makkelijk in de gang om de jassen aan te hangen en die enorme verzameling school en gymtassen. Onze ervaring leert, maak het de kinderen en met name de jongens zo gemakkelijk mogelijk om hun rommel op te hangen. Met een leuke en vooral eigen kinderkapstok zijn ze eerder geneigd hier gebruik van te maken.Origineel, kwalitatief hoogwaardig en ambachtelijk geproduceerd. De kinderkapstokken kosten € 7.95 en zijn gemakkelijk te bestellen op de site. Kom gauw eens kijken voor de totale collectie haakjes voor de kinderkamer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je