{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderfeestjes... wat doe je ermee?!

Na 2 jaar een kinderfeestje thuis nu maar voor een feestje buiten de deur gekozen :)

Afbeelding blog 'Kinderfeestjes... wat doe je ermee?!'

Nu ben ik niet een van meeste creatieve moeders op deze wereld maar de afgelopen 2 jaar is het me gelukt het kinderfeestje van mijn dochter thuis in elkaar te draaien.

Omdat ik het feestje van vorig jaar echt een lichtelijk drama vond. Iets met veel ruziënde kinderen, overal make-up en nagellak, een niet werkende printer en soesjes die niet lekker gevonden werden heb ik besloten het dit jaar anders te doen.

Ze wordt 7 donderdag en echt al weken zo nerveus voor haar verjaardag, enerzijds zal ik zelfs blij zijn als het voorbij is. Woensdag viert ze haar kinderfeestje en na honderd keer de gastenlijst veranderen heeft ze eindelijk 6 meisjes ( jongens zijn echt not done ) uitgezocht die ze op haar feestje wil uitnodigen. Nu snap ik niet alle keuzes zo goed maar oké, dat is weer een ander dingetje en heb maar wijselijk besloten het zo te laten.

We gaan naar een speelboerderij waar ze binnen en buiten kunnen spelen, ze frietjes of een pannenkoek krijgen en ze zich hopelijk zonder al te veel gedoe zichzelf vermaken ;) Nu zag ik dat het woensdag ( net zoals de afgelopen 2 jaar trouwens ) echt herfstweer wordt dus dat is weer een beetje minder maar hopelijk wordt het een beter feestje als vorig jaar.... voor mij althans :)

Wat doen jullie met kinderfeestjes??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je