{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderfeestje jonge spionnenspel (deel 1)

Na een lange speurtocht op het web, zijn wij uitgekomen bij een spionnenspel van Hexos Mysteries voor het kinderfeestje van Zoe.

Afbeelding blog 'Kinderfeestje jonge spionnenspel (deel 1)' Achtergrond blur afbeelding

Spionnenmissie: Deel 1

En dan is het eindelijk zover, zegt mijn dochter Zoe. Mijn kinderfeestje waar ik zo lang op heb gewacht. Wij hebben het een tijdje uit moeten stellen wegens een verbouwing thuis. Na een lange speurtocht op het web, zijn wij uitgekomen bij een spionnenspel van Hexos Mysteries. Het lezen van de reacties van de ouders en de foto's van de enthousiaste kinderen overtuigden ons om dit te gaan doen. Via de webshop kun je het spel bestellen. Wij hebben gekozen voor het Mysterie van Hotel Mooizicht (klinkt spannend)... Zoals de website het zegt voor 80% binnen, wij kiezen graag voor zekerheid en willen niet afhankelijk zijn van het weer. Het pakket ontvingen wij na het bestellen met twee werkdagen. Erg snel en mijn dochter die heeft het niet meer. Mama, de uitnodigingen moeten mee naar school, anders kunnen mijn vriendinnetjes niet komen. Deze zijn nu mee naar school en de reacties van de ouders waren allemaal erg leuk. Niemand heeft nog van een spionnenspel gehoord. Dus dat is alvast een succes. Nog een paar dagen en dan is het zover. Zoe kan niet wachten, ze heeft er zo ontzettend veel zin in. Ik ga nu nog even op zoek naar wat leuke aanvullende materialen voor de missie. Op de webiste zag ik ook nog een paar leuke petjes en posters. Helemaal leuk om dat erbij te doen. Tot later! Lees hier: Deel 2

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je