{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderfeestje, hoeveel kindjes uit te nodigen?

Zaterdag is het zover: het eerste kinderfeestje voor kindjes van school. Hoeveel kindjes nodig je uit?

Afbeelding blog 'Kinderfeestje, hoeveel kindjes uit te nodigen?'

Zaterdag hebben wij ons eerste kinderfeestje in thema: Alice in Wonderland (zie een eerdere blog). Ik heb alles al bijna klaar voor het feest, dus alles loopt nog op schema.

Maar wat ik me af vraag is: hoeveel kindjes nodig je uit voor een feestje? En is het aantal kinderen afhankelijk van wat je gaat doen?

Ik heb dus gekozen voor een thuisfeestje en wil het daarom ook niet te druk hebben. Ik heb met mijn dochter afgesproken: ze wordt vijf, dus mag ze maximaal vijf kindjes uitnodigen. Uiteindelijk is daar nog een zesde bijgekomen, maar in totaal nu dus zeven (met dochterlief erbij) is volgens mij thuis met activiteiten prima te doen.

Vriendlief wilde nog het buurmeisje en mijn nichtje uitnodigen, echter heb ik dat niet gedaan. Die dames zijn ouder dan de kindjes die komen, dus denk dat ze beetje buiten de boot gaan vallen. Dan erbij vind ik zeven echt wel genoeg.

Hoe hebben jullie dat aangepakt? Hoeveel kindjes hebben jullie uitgenodigd en had de activiteit hierop invloed?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je