{{ message.message }}
{{ button.text }}

kinderen en fantasie..

check de foto.. en dan te bedenken dat ik er soort gelijk bij zit.. zo zit ik de was op te vouwen.

Afbeelding blog 'kinderen en fantasie..' Achtergrond blur afbeelding

Heerlijk toch dat kinderen goed zelf kunnen spelen. Verkleedpartijtjes. Hele verhalen bij het voorlezen terwijl ze nog niet eens kunnen lezen. Gesprekken tussen twee poppetjes. Ik hou ervan. Ik bevat zelf ook een behoorlijk portie fantasie dus bij onze kinderen ontbreekt het er niet aan zeg maar..

Soms ziet het er toch wel heel bijzonder uit hoor dat spelen.. helemaal als je er zelf bij betrokken wordt. Ik ben vast niet de enige die over de grond kruipt of een tijdschrift lees terwijl mijn haar onder handen wordt genomen door de kinderkapper. Wat over het algemeen niet de fijnste behandelingen zijn. Fijn ook dat ze mijn woorden terug gooien. ‘Wie mooi wil zijn moet pijn lijden mam!’

Ik trommel net zo hard met een paar potloden op de trommel. En speel gerust hele Woezel en Pip afspeellijsten uit mijn hoofd op de gitaar of blokfluit ;) (oké dat is lichtelijk overdreven.. Ik doe maar wat, gelukkig heeft zoonlief het niet door en dans hij vrolijk verder!) Ik ga me pas zorgen maken als ik met opruimen van de auto’s vroooeeemmm roep.. of ze tegen elkaar laat praten als de kinderen er niet bij zijn ;) Vandaag was het weer zo’n feest. Ik zat op de bank de was op te vouwen. Mijn zoontje van twee liep met een plastic popcorn bak op zijn hoofd en een tas vol diertjes. Een paar potloden voor het geval hij één van die dieren nog uit de ‘hoed’ wou toveren. Schattig hé? Dat vond ik ook.. tot hij een pan omgekeerd op mijn hoofd zette en mijn schoot vol propte met knuffels die uit mijn toverhoed konden komen. Als kers op de taart werd er nog een potlood(toverstok) in mijn hand gedrukt. En het plaatje was af. Geloof me ik voelde me prachtig. Ach.. het houd me jong.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je