{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderen die een kamer moeten delen

Afbeelding blog 'Kinderen die een kamer moeten delen'

Nu hoor ik wisselenden reacties en ik wil ook graag jou mening weten: Wat vind jij van twee kinderen op een kamer?

Een aantal jaar geleden kwam mijn vriend op het briljante idee om ons huis te verkopen om zo samen een nieuwe start te kunnen maken. Hij had dit huis destijds met zijn ex gekocht. Helaas hadden we het “geluk” dat ons huis binnen 3 dagen verkocht werd en we nog geen nieuw huis op het oog hadden. De nieuwe eigenaren wilde er eigenlijk zo snel mogelijk in, wij hebben het gelukkig kunnen rekken naar 5 maanden.

Tegen het einde van deze maanden begon de tijd wat toch te dringen en hebben we gekozen om ons huidige 3 kamer appartement te kopen met uitzicht op zee. Na een fikse verbouwing hebben we nu een volwaardige 2de slaapkamer waar met gemak een 2de ledikant in kan staan.

De eerste maanden zal ons 2de kindje bij ons op de slaapkamer slapen en langzamerhand zullen we de twee kleintjes in het gezamenlijke kamertje leggen.

Als mensen zien dat ik zwanger ben krijg ik nu heel vaak de vraag: Nu gaan jullie zeker wel snel verhuizen. Mijn antwoord is: Nou het is niet echt de bedoeling. Waarop ik heel veel negatieve reactie krijg, omdat men van mening is dat het niet normaal is om 2 kindjes op een kamer te hebben zonder vooruitzicht op een eigenkamer. Ik vind dit volslagen onzin en wil er eigenlijk nog lang niet denken aan verhuizen. Vroegen sliepen ze wel met meer op een kamer en daar zijn ze ook niet minder van geworden.

Daarbij wonen wij direct aan het strand en zijn we, zelf in de winter, meer buiten als binnen. Er staan zelfs strandtenten in mijn achtertuin met ieder zijn eigen speeltoestellen………wat wil een kind nog meer. Ik denk zelfs, als ik het Megan zou kunnen vragen, dat het een heel leuk idee zou vinden om samen met haar brusje op een kamer te mogen slapen. Gezellig!!

Wat ik nu dus heel graag zou willen weten is: wat zou jij doen? Zou jij het ook normaal vinden? Of zou jij wel al een gek aan het zoeken gaan naar een andere woning.

Ik ben echt heel erg benieuwd naar jullie reacties :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je