{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderen achterlaten...

Het voelt alsof ik mijn kinderen moet achterlaten terwijl ze gewoon bij hun papa zijn! ?

Afbeelding blog 'Kinderen achterlaten...' Achtergrond blur afbeelding

Ik zit nog steeds met mijn kids bij mijn ouders, en op zaterdag slapen de kids altijd bij mij! Vandaag begint de dag als zovele zondagen al zijn begonnen...
We slapen lekker uit (half 10 dus dan hoor je mij niet klagen), we gaan lekker in onze pyama naar beneden en ontbijten gezellig met mijn ouders!

De oudste klaagt van hoofdpijn, hij heeft nooit hoofdpijn dus ik wuif het een beetje weg! Eenmaal gegeten en aangekleed is het tijd om naar papa te gaan!
Papa en ik hebben afgesproken om als gezin (dit proberen we geregeld te doen) even de binnenstad in te gaan. Voordat we gaan klaagt de oudste weer van hoofdpijn en ik zie dat hij echt last heeft, ik vraag hem of hij een paracetamol wil en of hij wil gaan. Hij zegt ja, dus paracetamol erin en we zijn weg! Onderweg komen we een bekende tegen en kletsen even totdat ik zie dat meneertje echt niet fit wordt, spugen! Dus wij rechtsomkeer naar huis, meneertje geïnstalleerd op de bank, waar hij de hele middag wat ligt en hangt!
De hoofdpijn wordt erger en hij krijgt er nekklachten bij, dit voelt raar dus besluiten papa en ik de huisartsenpost in te schakelen. We mochten gelukkig meteen komen... Na een uur binnen te zijn geweest worden we doorgestuurd naar het ziekenhuis omdat ze denken dat meneertje hersenvliesontsteking heeft!!
BAM! Die komt ff binnen...
Allemaal onderzoeken gedaan en uiteindelijk blijkt het gelukkig geen hersenvliesontsteking te zijn maar een virusinfectie met een hele moeilijke naam waarbij je dus heel veel hoofdpijn kan hebben! Fieuw... gelukkig maar!
Met een berg pijnstillers worden we naar huis gestuurd! We hebben meneertje lekker in bed gelegd en hij ligt heerlijk te slapen!!! :)

En hier lig ik dan, alleen in mijn bed bij mijn ouders!! Ik heb het gevoel alsof ik mijn kinderen heb achtergelaten... (bij hun vader notabene) Ik ben een moeder (zoals heel veel denk ik) die voor haar kinderen wil zorgen, die ze wil vertroetelen als ze ziek zijn en waar ze lekker tegenaan kunnen hangen! En nu, nu zijn ze bij papa, en ik weet zeker dat hij er net zo goed voor zorgt dan ik zou doen, maar toch! Hij is geen mama...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je