{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderarts?? Wat te verwachten

Dinsdag naar de kinderarts, wat te verwachten aangezien de bloeduitslagen normaal waren.

Afbeelding blog 'Kinderarts?? Wat te verwachten' Achtergrond blur afbeelding

Dinsdag de 21ste gaat onze dochter naar de kinderarts, ik heb al in een vorige blog geschreven dat mijn dochter VEEL slaapt, dit is nog steeds het geval. Afgelopen vrijdag had ze haar wenochtend bij de peuterspeelzaal en om 8.30 was ze er (7 uur er uit, hebben haar onder een douche moeten zetten om wakker te worden) rond 9 uur wilde ze weer slapen en om 11 uur is ze in slaap gevallen bij 1 van de leidsters. Om 11.30 ging ik haar ophalen. om 12 uur thuis en om 12.30 tot 17.00 sliep ze weer, en avonds om 19.00 uur tot volgende ochtend 11.00. De peuterspeelzaal heeft haar wakker tijd per dag iets verlengd maar niet veel, maar ja dinsdag begint het toch echt, dan 4 ochtenden per week naar de peuterspeelzaal. En dinsdag is dan ook de kinderarts. Onze huisarts heeft ons doorverwezen omdat het toch niet echt "normaal" is dat ze zo veel slaapt, en aan alle jullie reacties te lezen is het ook niet echt" normaal" Ik maak me veel zorgen, ik wil natuurlijk dat er uitgezocht wordt waarom maar wil niet dat ze in het ziekenhuis moet blijven voor testjes, of andere "rare" dingen, ze begint ook al met krijsen zodra ze de " witte: (behandel) kamer ziet, en dan is het al een ramp, onderzoeken verlopen al slecht en meestal kunnen ze ook niets vinden omdat ze dan niet " meewerkt" laatste x dat ze naar de kinderarts moest was bij 6 weken oud (ik heb streptokokken B en ze kon er aan overlijden) dus ze werd getest en onderzocht of zij de ziekte ook heeft.

Ik hoop natuurlijk dat emma elisabeth gewoon moe is en dat er niks medisch aan de hand is en dat ze er over heen groeit. Niemand wilt natuurlijk dat hun kindje ziek is, maar ja als het wel zo is dan is het maar zo, er veranderd kwa liefde enzovoorts niks. hebben jullie ervaring met kinderartsen?? Zijn ze er vriendelijk, doen ze het onderzoek wat speelser, of meer meteen uitkleden en lichamelijk onderzoek geen gemiep? Kan ik mij dochter op 1 of andere manier voorbereiden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je