Snap
  • Kind
  • post

Kinderarts?? Wat te verwachten

Dinsdag naar de kinderarts, wat te verwachten aangezien de bloeduitslagen normaal waren.

Dinsdag de 21ste gaat onze dochter naar de kinderarts, ik heb al in een vorige blog geschreven dat mijn dochter VEEL slaapt, dit is nog steeds het geval. Afgelopen vrijdag had ze haar wenochtend bij de peuterspeelzaal en om 8.30 was ze er (7 uur er uit, hebben haar onder een douche moeten zetten om wakker te worden) rond 9 uur wilde ze weer slapen en om 11 uur is ze in slaap gevallen bij 1 van de leidsters. Om 11.30 ging ik haar ophalen. om 12 uur thuis en om 12.30 tot 17.00 sliep ze weer, en avonds om 19.00 uur tot volgende ochtend 11.00. De peuterspeelzaal heeft haar wakker tijd per dag iets verlengd maar niet veel, maar ja dinsdag begint het toch echt, dan 4 ochtenden per week naar de peuterspeelzaal. En dinsdag is dan ook de kinderarts. Onze huisarts heeft ons doorverwezen omdat het toch niet echt "normaal" is dat ze zo veel slaapt, en aan alle jullie reacties te lezen is het ook niet echt" normaal" Ik maak me veel zorgen, ik wil natuurlijk dat er uitgezocht wordt waarom maar wil niet dat ze in het ziekenhuis moet blijven voor testjes, of andere "rare" dingen, ze begint ook al met krijsen zodra ze de " witte: (behandel) kamer ziet, en dan is het al een ramp, onderzoeken verlopen al slecht en meestal kunnen ze ook niets vinden omdat ze dan niet " meewerkt" laatste x dat ze naar de kinderarts moest was bij 6 weken oud (ik heb streptokokken B en ze kon er aan overlijden) dus ze werd getest en onderzocht of zij de ziekte ook heeft.

Ik hoop natuurlijk dat emma elisabeth gewoon moe is en dat er niks medisch aan de hand is en dat ze er over heen groeit. Niemand wilt natuurlijk dat hun kindje ziek is, maar ja als het wel zo is dan is het maar zo, er veranderd kwa liefde enzovoorts niks. hebben jullie ervaring met kinderartsen?? Zijn ze er vriendelijk, doen ze het onderzoek wat speelser, of meer meteen uitkleden en lichamelijk onderzoek geen gemiep? Kan ik mij dochter op 1 of andere manier voorbereiden?

10 jaar geleden

Nou vandaag was de afspraak! De hal was wit dus ze begon al met krijsen maar de wachtkamer vond ze helemaal te gek, lekker gespeeld. De kinderarts nam veel tijd en dat was prettig. Ze kon alleen niks vinden, wel gaan we naar de kinderspycholoog kijken of dat kan helpen en ook wordt er over een week ongeveer een onderbuik echo gemaakt van de nieren en blaas. aangezien ze al 2 blaasontstekingen heeft gehad en dat is erg zeldzaam is mij verteld. De peuterspeelzaal vanmorgen was een ramp, ze heeft constant gehuild en was erg verdrietig!!

10 jaar geleden

Wij zijn ook erg benieuwd! Ze heeft in de ochtend haar tweede keer psz en dan even tijd voor een dutje. En dan middags de kinderarts! Ik hoop echt dat ze rustig de tijd nemen en niet gaan haasten zoals bij de huisarts. Dank jullie wel!!

10 jaar geleden

Oh jee wat spannend. Ik kan het me helemaal voorstellen. Probeer zelf inderdaad rustig te blijven het zo positief mogelijk te brengen. Je mag best aangeven dat het spannend is en dat jij dat ook vindt. Daar is niks mis mee. Ik ben erg benieuwd. Heel veel succes!!!

10 jaar geleden

Hier prima ervaring met kinderarts. Het gaat er allemaal heel rustig aan toe en alles wordt gecontroleerd. Eerst lengte en gewicht en daarna oren, keel, buik. Bovendien volgt er een gesprek tussen ouder en arts. Succes!