{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderarbeid

Die arme kinderen van mij worden onderworpen aan zware kinderarbeid ... alhoewel ...

Afbeelding blog 'Kinderarbeid'

10 minuten geleden keek ik eens om mij heen ... maxispruit pleite, want hij doet een boodschap voor mij ... minispruit druk in de weer met een stofzuiger om onze ontbijtrommel weg te krijgen ... pure kinderarbeid!

Die arme kinderen van mij worden regelmatig onderworpen aan zware kinderarbeid. Vanochtend nog moesten ze zelf de tafel dekken, terwijl ik de bekers melk inschonk. En daarna moest minispruit dus stofzuigen, terwijl maxispruit sla ging halen. Gisteren moesten ze nog hun eigen bedden afhalen, zodat ik alle beddengoed kon wassen. Die dikke glimlachen, die ze erbij opzetten, houden mij niet voor de gek, die arme kinderen moeten wel vreselijk lijden onder deze kinderarbeid!

En is mijn vloer dan schoon? Meh, hangt er vanaf wat je definitie van schoon is. Er ligt na minispruit zijn noeste arbeid minder zand dan ervoor. En die boodschap, is dat goed gegaan? Heus wel, als ik het niet erg vind om een salade te maken met andijvie in plaats van ijsbergsla. En het bedden afhalen, ging dat naar behoren? Ja hoor, en de vloer was meteen ook aangeveegd met het matras.

En nu vraagt minispruit of hij voor mij een was aan mag zetten. Je ziet het, het arme schaap is volledig gehersenspoeld! Muwahahahahaha!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je