{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kind gek van sleutels

Mijn kind is helemaal gek van sleutels, en dan echte sleutels, ze probeert ze overal in te steken en wordt boos als ze de sleutels af moet geven.

Afbeelding blog 'Kind gek van sleutels'

Mijn kind is helemaal gek van sleutels, en dan echte sleutels, ze probeert ze overal in te steken en wordt boos als ze de sleutels af moet geven. Wanneer ze boos is dan krijgen we haar alleen blij met sleutels of we pakken haar op en dan gaat ze slaan en schoppen en dan hebben we een peuterpuberteit moment. Dit put ons erg uit en dan kiezen we voor de sleutels. Alleen dan wilt ze de sleutels ook niet meer afgeven. Ze knuffelt ze, zuigt eraan, stopt ze in het sleutelgat (we hebben 2 sleutelgaten, eentje onder en eentje op normale hoogte) maar ze verstopt ze ook. En dit kunnen we niet gebruiken. vanmorgen was ik 35 minuten aan het zoeken naar de sleutels en heb niet een super grootte woonkamer. Ze had de sleutels in een zak, in een doos, en toen weer in een bak verstopt met de deksel erop. Hoe komt ze er op? Het lijkt wel of dat ze dit doet zodat mama of papa of zelfs beide lang aan het zoeken zijn. Soms wanneer we vragen, waar heb je de sleutels gelaten dan loopt ze naar de plek waar ze ze heeft verstopt maar laatste tijd haalt ze der schouders op en kijkt ons aan van dat weet ik niet meer mama. Ze heeft toen ze nog heel klein was (nog steeds klein maar baby klein dus) nep sleutels gehad, die gingen overal naar toe, echt overal maar nu is dat met echte sleutels. de nep sleutels zijn niet meer goed genoeg maar als ze die kwijtraakt koop ik nieuwe, ik kan nu niet zomaar ff nieuwe sleutels kopen wanneer ze mn autosleutels en huisdeur sleutels verliest. Ze neemt ook altijd haar aap en schaap mee maar die kunnen de sleutels liefde niet vervangen. Ik weet dus niet wat ik nog kan doen, want gewoon aantal sleutels kopen en die aan haar geven werkt niet, want ze wilt ook sleutels waar ze een deur mee kan openen. Jullie ideeën? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je