{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kijk: als de lamp aangaat, dan zie je een uil!

Mensen vragen me redelijk vaak of ik niet een heleboel leuke spullen, die ik heb ingekocht voor mijn webwinkel, zelf hou. Bijv. een lamp.

Afbeelding blog 'Kijk: als de lamp aangaat, dan zie je een uil!' Achtergrond blur afbeelding
Mensen vragen me redelijk vaak of ik niet een heleboel leuke spullen, die ik heb ingekocht voor mijn webwinkel, zelf hou. Met twee kids in huis niet zo heel gek natuurlijk. Maar joh, als ik daaraan begin, dan puilt m'n huis binnen no-time uit! Natuurlijk zijn er wel eens spulletjes die hier in huis terecht komen, maar eigenlijk valt dat dus reuze mee! Maar toen de geruite uilen-lamp van Little Dutch hier binnen kwamen en m'n dochtertje die ene knalroze zag... Drie keer raden, die hangt nu dus in haar kamertje! Ze zijn dan ook ontzettend leuk, de silhouette-lampen van Little Dutch. Als het licht uit is, dan is het een geruite lamp (verkrijgbaar in 7 kleuren!) en zodra je het licht aandoet, verschijnt er een hip uiltje! En heb je liever iets anders... Er zijn ook silhouette-lampen met vogeltjes, vliegtuigjes, dieren en robotjes! Wil je ook zo'n leuke originele lamp? Kijk dan even op Aapje4kids.nl! Tot de volgende blog!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je