{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kerstliedjes

Groep 5 ging naar het winkelcentrum om kerstliedjes te zingen

Afbeelding blog 'Kerstliedjes ' Achtergrond blur afbeelding

Och, mijn moederhart gaat tekeer, moest ik ineens mijn best gaan doen om niet te janken!

Stel je je het volgende voor: je zoon zit in groep 5, een bijzonder leuke groep 5, met allemaal (b)engeltjes van kinderen erin, een echte hechte groep. Één van de ouders van één van die (b)engeltjes is van oorsprong een Engelse en zij deed als kind aan "Christmascarrolling", oftewel met een hele groep kerstliedjes ten gehore brengen voor een groot publiek. Stel je voor dat deze dame dat aan de juf vertelt en dat die juf het een geweldig idee vindt om dat hier ook eens te proberen.

Stel je dan eens voor dat je op tijd naar school gaat om met de klas mee te lopen naar het winkelcentrum, alwaar ze de kerstliedjes zullen gaan zingen. Allemaal blije gezichten, ze hebben er duidelijk zin in! En dat je daar dan staat te kijken, naar al die lieve koppies, allemaal kinderen die je kent en leuk vindt. En dan hoor je die engelachtige stemmetjes, soms zelfs tweestemmig (met hun 8 en 9 jaar!) en dan zie je zelfs de kinderen die te stoer zijn om te zingen toch zingen en je ziet je eigen spruitje daar tussen staan ... van oor tot oor glimmend van trots.

Stel je dan eens voor dat je niet wilt gaan janken ... onmogelijke opgave, niet? Voor mij in ieder geval wel! Ik heb het redelijk weten camoufleren door mijn neus te snuiten, even stevig te knipperen en te doen alsof ik jeuk in mijn ogen had (sterk spul he, dat fisherman's friend).

Het was heel mooi! Trotse-mama-moment!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je