{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kerstkaartjes

De hele klas van je kleuter een kerstkaartje?

Afbeelding blog 'Kerstkaartjes'

Vandaag heeft mijn dochter op school een kerstkaartje van een vriendinnetje gekregen, dus ik dacht in eerste instantie schattig. Mijn dochter was er dan ook echt gecharmeerd van(hoewel ze eerst dat het een uitnodiging was voor een feestje)

Tot ik erachter kwam dat de hele klas een kaartje van het vriendinnetje had gekregen! Ik ben niet echt een fan van een heel uitgebreid kerstfeest, maar vind een kerstkaartje wel leuk. Maar een kaartje voor de hele klas? Gezien de wijk van de school en dus de ouders, verwacht ik dat nu de andere ouders zich ook sociaal verplicht voelen om de hele klas een kaartje te geven!

Maar mij niet gezien hoor! misschien aan een paar van haar vriendinnetjes, waarschijnlijk zal die volhoudende dochter van mij niet stoppen tot ze ook kaartjes mag geven :D Ik laat me niet zo snel verplichten door groepsdruk. Bovendien kunnen de kleuters a nog niet lezen en hebben ze b. nog geen idee wat nou een kerstwens is en waar het voor staat en c de hele klas?(sorry ik vind het nog steeds behoorlijk overdreven, wat probeer je te bewijzen als ouder?)

Maar wat vinden jullie ervan? hoe doen jullie dat met jullie kinderen? Ik zelf ging pas kaartjes uitdelen op de middelbare school.....

en pff wat is het lastig om de 200 woorden te halen steeds!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je