Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Kermis in de stad...

De kermis is weer in de stad, nou ja vanaf morgen. Dat wordt weer zwieren en zwaaien, met mate!

Morgen wordt de kermis bij ons in de stad weer geopend. Dat wordt dus weer zwieren en zwaaien, alleen met mate.

De kermis wordt dit jaar onze grote meid leuk. Ze is nu al op een leeftijd dat ze de attracties echt leuk gaat vinden en dan niet alleen in de draaimolen wil. De buggyauto's zijn dan ook nu al haar grote favoriet. Ook de vliegtuigen die omhoog en omlaag vind ze leuk en Papa of Mama hoeven natuurlijk niet meer mee, want ze is all groot. Alleen is de kermis niet echt goedkoop. En aangezien we niet één keer zullen gaan is er afgesproken: maximaal 2 attracties per keer dat we gaan. Ook eendjes hengelen en touwtje trekken vallen daaronder. Maar gelukkig hebben we niet alleen grote en dure attracties op de Tilburgse Kermis. Ook is er een heuse nostalgische kermis. Daar zijn de attracties nog betaalbaar. Ook heeft deze Mama de kermiskrant zitten uitpluizen voor kortingsbonnen (dat scheelt toch weer).

Nog eventjes en dan is het dus weer elf dagen feest in de stad! 

Wij wonen gelukkig niet in het centrum (als kind ik wel) en hebben we er geen (over)last van. We gaan ook niet elke dag, dat kan mijn portemonnee niet aan. Hihi. 

Gaan jullie ook naar de kermis in jullie dorp/stad? En zijn jullie wel eens op de Tilburgse Kermis geweest?

9 jaar geleden

op de tilburgse kermis zijn wij nooit geweest wij wonen zelf in alkmaar (beetje ver weg om met 2 kids naar tilburg te gaan) hier hebben ze ook elk jaar een kermis en dan gaan, we wel altijd 1x naar de kermis hier in de stad

9 jaar geleden

Eerlijk gezegd, nee nog nooit gedaan. Ik kom uit een dorp waar de kermis altijd heel erg uitgestorven is en weinig gezelligheid. Ik hoor wel altijd hele leuke verhalen over de Tilburgse kermis, maar wat je zegt: het is altijd zo prijzig, Ik moet het toch een keer proberen met de kids!

9 jaar geleden

Een dorpje verder komt elk jaar de kermis met wel 6 attracties daar gaan we soms heen. Wil ooit met ze na een echte kermis waar ze hun ogen uitkijken.

9 jaar geleden

Een dorpje verder komt elk jaar de kermis met wel 6 attracties daar gaan we soms heen. Wil ooit met ze na een echte kermis waar ze hun ogen uitkijken.