{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kamperen met kleine kindjes

Lekker kamperen met kleine kindjes. Wat is dat ons meegevallen!

Afbeelding blog 'Kamperen met kleine kindjes'

Een week terug van vakantie. Wat is er toch altijd weer veel te wassen als je terugkomt, maar daar wil ik het  niet over hebben.

We zijn naar Duitsland geweest met onze 2 kindjes. De 1e echte vakantie met het gezin. We zijn al wel een paar keer naar het huisje van mijn schoonouders geweest, maar daar ken je het allemaal en weet je wat je te wachten staat.

Nu zijn we naar een camping geweest en hebben in een tent geslapen. Ik vond het best spannend want wat als ze niet slapen ’s nachts en de hele camping wakker houden. Nou, daar hebben we totaal geen last van gehad. Ze sliepen uit tot ca 7.45 uur en gingen ook netjes slapen ’s avonds als het tijd was om naar bed te gaan. Wat een pak van mijn hart.

Verder hebben we lekker een paar keer gezwommen in het zwembad op de camping. Hebben ze lekker gespeeld in de speeltuin met andere kindjes op de camping. We zijn naar stadjes gegaan, ijsjes gegeten op het terras en lekker geweest uit eten. Alles ging helemaal goed! Ze vonden het super leuk. Mijn oudste iedere dag met papa broodjes halen met zijn eigen winkelwagentje. Het kon niet beter.

Voor iedereen die er tegenop ziet om te gaan kamperen met 2 kleine kindjes? Gewoon doen! Als het thuis goed gaat dan gaat het op vakantie ook vast goed! We hebben ze wel vooraf laten slapen in een lichte kamer zodat ze op de camping geen last hadden van het licht.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je