Snap
  • Kind
  • kinderen
  • vakantie
  • spelen
  • buiten
  • kamperen

Kamperen met kinderen

Plus en min punten

Kamperen, niets is leuker dan dat in mijn ogen. Vroeger moest ik er niks van weten, hoe vies is het om met zijn alle een wc te delen en met een rolletje wc papier over de camping te moeten lopen. En dan nog niet gesproken over het douche, overal haren in putjes en mensen kunnen zomaar onder je hokje kijken. Tja deze vreselijke gedachtens had ik bij kamperen. Inmiddels ben ik veranderd en wil ik voorlopig niets anders meer met de kinderen.

Paul en ik besloten vorig jaar om te gaan kamperen, de kosten lopen hoog op met drie kinderen hadden wij al gezien. Toen nog hoogzwanger van Xam. Die zwangerschap liep niet zo lekker dus we besloten om in de buurt te gaan kamperen, eerst nog een caravan natuurlijk. We kochten een vreselijk oude caravan want ik ben zo'n type van snelle verandering. Als ik het niets vind vertrek ik meteen naar huis oops.

Toen nog een camping zoeken, je typt in op Google naar een camping in Brabant en tada daar kwam camping de Flaasbloem. We zijn daar een week verbleven en ik vond het geweldig.

In oktober besloten Paul en ik tijdens een ziekenhuisopname van Xam dat we niet naar het verre buitenland op vakantie gaan met onze caravan maar lekker in Nederland blijven. Voor de gein keek ik naar een jaarplaats op RCN de Flaasbloem en die kosten vielen ons reuze mee. We hebben meteen een jaarplaats geboekt. We kunnen nu van eind maart tot begin november onbeperkt vakantie vieren. Heerlijk!

De kinderen vermaken zich prima met zand en water, eigenlijk is er niet veel meer nodig met lekker weer.  Deze camping heeft zoveel activiteiten dat je jezelf niet kan vervelen, een binnenzwembad en zwemmeer maar ook een kinderbuitenbad. In de omgeving is ook veel te doen denk aan de Efteling of Beekse Bergen. Onze kinderen spelen heel de dag buiten, hebben vriendjes en vriendinnetjes en zeuren niet om een ipad of tv kijken. Echt heerlijk!

Pluspunten:

-Buitenspelen

-Buiten zijn

-Geen ipad of tv

-avonturen beleven

-vriendjes maken

Minpunten:

-Douhe met 3 kids in zo'n douche

-Een chemischtoilet [gadverdomme]

Ik ben dol op de camping en geniet iedere vakantie en elk lekker weekend weer van de camping, samen beleven we veel campingavonturen <3

Liefs,

5 jaar geleden

Ha geweldig toch? Zoals afgelopen zomer, zo heerlijk was het. Een koele caravan in de avond en ook bij het opstaan. Maar als we de voortent inkwamen was het al zo heet, dat de kinderen direct alle flappen en deuren van de voortent open maakten. Wat hebben ze genoten, dagelijks werd er gezwommen in het meer bij de camping. We gaan voorlopig nog even door, misschien als ze pubers worden dat het verandert, maar nu nog niet. Jullie veel plezier op de Faasbloem.