{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kamperen ja of nee?

In het begin van mijn relatie vroeg ik een keer aan mijn partner "Zullen we gaan kamperen?". Voordat ik die zin had uitgesproken krabbelde ik al terug. Ik heb namelijk een hekel aan kamperen en tentjes. Vooral met mijn laatste festival ervaring: met de enkels tot in de modder.

Afbeelding blog 'Kamperen ja of nee?'

Maar toch zou ik graag met mijn partner en mijn kind(eren) willen kamperen. Elke keer komt die wens/vraag toch weer naar boven. Ik snap niet waar die wens vandaan komt. Als kind heb ik vrij weinig gekampeerd. Bij mijn latere tentervaringen riep ik altijd vrij hard "dit nooit meer", tent in de zomer te warm, met regen is het zo nat en modderig. Het klinkt vooral als allemaal vooroordelen die ik heb over kamperen.

Maar in principe is de vrijheid van een tentje ook erg aanlokkelijk, bevalt de camping niet, dan rol je de tent op en ga je verder. Ook onze zoon van 3 jaar zei dat hij graag wilde kamperen, na het zien van een aflevering van Brandweerman Sam. Toch wil ik het volgend jaar een keer proberen met onze zoon en dochter (van dan ongeveer 10 maanden). Dan allemaal kampeerspullen aanschaffen, zou jammer zijn als de ervaring echt niet bevalt en we nooit meer gaan kamperen.

Dus hoewel ik het graag wil, blijft dat stemmetje knagen die zegt "Ik hou niet van kamperen, doe niet zo gek". Dus wat denken jullie gewoon doen of naar het stemmetje luisteren?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je