Snap
  • Kind

Kamer swap. It is almost done

De grote kamer wisseling. Hij is bijna klaar. Deze blog met foto's van het resultaat!

We hebben de grote slaapkamer wisseling bijna achter de rug. Wij wonen in een appartement met twee slaapkamers: een kleinere en een grotere. Vanaf de geboorte van de kids hebben zij op de kleine kamer geslapen, maar nu ze wat groter worden en onze woonkamer op een speelgoedwinkel lijkt leek het ons beter te wisselen van kamer. Voor ons hoeft er alleen een bed, nachtkast en kledingkast te staan. 

Dus na onze vakantie op Kos hadden mijn vriend en ik nog twee weken vrij. Dus in die eerste week zijn we flink aan de slag gegaan:

Begin van de hoogslaper voor onze oudste. De jongste slaapt nog in een ledikantje dus die komt eronder te staan. Later als hij ook in een "groot" bed gaat slapen dan wordt er onder dit hoge bed een bed gemaakt voor de jongste. Op dit moment is het idee om dan een Safari Auto bed te maken. Dag een hebben we de kamers leeg gemaakt en onze nieuwe kamer weer meteen in orde gemaakt. Hout gehaald om een begin te maken op de kinderkamer.

Na dag twee hard werken was dit het resultaat. Niet slecht in twee dagen. Nu moeten we aan de gang met de Jungle inrichting. Het bed is een soort van Boomhut geworden. Het bed moet nog de spreekwoordelijke puntjes op de i krijgen. Je kunt hier ook zien dat de kant met het raam erin in zijn geheel geopend kan worden. Zo kunnen we makkelijk bij het bed om dit te verschonen.

De dagen daarna hebben we vooral gedecoreerd. Met een net het plafond beetje bekleed om daar nep takken in te kunnen hangen, bladeren op het bed gemaakt en wat knuffels opgehangen. Zelfs onze kat voelt zich al helemaal thuis in de Jungle hahaha

Voor al de kids zijn helemaal in hun nopjes met hun nieuwe slaapkamer. Ze spelen nu het liefste heel de dag daar. Het grootste deel van het speelgoed staat nu immers ook daar. Ook het slapen vinden ze er fijn. En natuurlijk wil iedereen nu blijven logeren :-D. Alleen Papa en Mama moeten nog wel wennen aan de kamer wisseling. We denken namelijk vaak dat de deur van de kinderkamer open staat, terwijl dat nu onze kamer is. 

Ben echt super blij met deze kamer voor ze en dat allemaal met dank aan hun handige Papa!

8 jaar geleden

Thanx

8 jaar geleden

Dat zal zeker wel lukken.

8 jaar geleden

Dank je! Dat zou wel leuk zijn als andere hier ook inspiratie en ideeën uithalen ;-)

8 jaar geleden

Stunning!!