{{ message.message }}
{{ button.text }}

Juliëtte 1 jaar

Afbeelding blog 'Juliëtte 1 jaar' Achtergrond blur afbeelding

Bijna 2 maanden geleden werd mijn meisje één jaar. Een mijlpaal waar je als ouders naar toe leeft en groots wil vieren. Helaas is covid-19 onder ons en mogen we helaas geen groot feest geven. Helaas want ik had het al helemaal bedacht.. slingers ik had de taart al helemaal bedacht 3 etages hoog en koekjes die de kindjes zelf konden versieren. Binnen en buiten helemaal versiert met slingers en ballonnen. Een taartje voor Juliëtte waar ze lekker in kon slaan en op peuzelen. Had er zelfs nog even aan gedacht om misschien een springkussen te huren voor de kindjes op de verjaardag.

Helemaal niet vieren kon ik ook niet dus besloten wij om de ene dag mijn ouders, broertje en schoonzus uit te nodigen en de andere dag mijn schoonouders en zwager. Het scheelt heel erg dat ze één jaar is geworden en dus niet veel mee krijgt dat het zo klein is gehouden maar toch voor mij als moeder heel moeilijk. Op de dag zelf kwam mijn broer nog langs met zijn vriendin en zijn we naar een kinderboerderij gegaan waar Juliëtte een hele gezellige dag heeft gehad. Ik denk dat we haar verjaardag op de dag zelf niet beter hadden kunnen vieren.

Al had ik het helemaal bedacht zo groot vieren ben ik nu achteraf misschien wel opgelucht scheelt me heel wat geregel wat ik met alle liefde doe voor mijn dochter. Maar het scheelt vooral een hoop rotzooi die je daarna dan lekker kan opruimen. Ook ben je die dag waarschijnlijk zo druk om alles goed te laten lopen waar ik nu geen omkijk naar had! Mijn dochter is goed verwend en heeft heel veel kaartjes en nog cadeautjes gekregen via de post. We hebben nog geluk gehad dat we het zo hebben kunnen vieren. De maatregelen zijn nu zo aangescherpt dat ook dit nu niet meer mag. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je