{{ message.message }}
{{ button.text }}

Julie & Anne

En helaas nog veel meer met deze prachtige mooie meisjes. En uiteraard ook jongens.

Afbeelding blog 'Julie & Anne ' Achtergrond blur afbeelding

Wat leven we toch eigenlijk in een verrotte wereld. Een wereld waarin het bijna normaal lijkt te worden dat er aanslagen gepleegd worden, mensen elkaar bekritiseren op hun uiterlijk, afkomst en/of geloof, standaard en levenswijze. Een wereld waarin jonge meisjes van hun fiets afgetrokken worden, verkracht en daarna op brute wijze dit leven uit getrokken worden. Een wereld waarin mensen elkaar op hun bek slaan omdat ze toevallig even in de weg lopen. Een wereld waarin er een man de tram in stapt en zomaar mensen begint neer te schieten. Een wereld waarin een moeder haar 2 kinderen op laat groeien als dieren. Een wereld waarin veel te veel gekken rond lopen die onschuldige mensen hun meest kostbare bezit ‘zomaar’ even afnemen. 

Verrot. Dat vind ik het. Voor mij een reden om soms bewust het 6 uur journaal niet te kijken. Of weg te swipen bij een verschrikkelijk nieuws bericht. Soms wil het gewoon even niet weten en wil ik mijzelf er van afsluiten. Gewoon omdat ik niet elke dag maar bang wil zijn.

Soms ben ik bang voor de toekomst. Bang voor de wereld waarin ik mijn twee onschuldige prachtige miniwezentjes heb gezet.

Ik sluit mijn ogen daar soms voor. Gewoon omdat ik het soms te verschrikkelijk voor woorden vind.

Ik merk dat zulke berichten me echt raken. Zeker als ik weet dat ouders hun kinderen op brute wijze verliezen. Dat zijn dingen die ik s’avonds mee naar bed neem. Ik weet dat ik mijn ogen daar niet altijd voor kan dicht doen. En dat doe ik ook zeker niet want helaas is het harde realiteit. En krijgen de ouders van Julie & Anne nooit meer de kans om hun meisjes nog is te kussen, te knuffelen, te zeggen hoeveel ze van hen houden.

Dus ik ga nu (21:12 uur) eventjes mijn kids kamer insluipen om gewoon eventjes naar ze te staren, ze een kusje te brengen en gewoon even keihard trots zijn en van ze houden.

? Heb lief, elke dag

? Waardeer het, en lach

? Kijk rond, en besef

? Wees trots, heb lef

? Geef liefde, en ontvang

? Sta sterk, niet bang

Worden jullie wel is bang en naar van alle nieuwsberichten? En denken jullie ook wel is: “Op wat voor wereld heb ik mijn kindjes gezet”. Hoe gaan jullie hier mee om?

Dikke kus, Anne!

Perf not so Perf 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je