{{ message.message }}
{{ button.text }}

Juffen halen toch geen eten bij de supermarkt?

Vanmorgen had ik geen zin om mijn brood te smeren, dus bedacht ik me om na schooltijd naar de supermarkt te gaan....

Afbeelding blog 'Juffen halen toch geen eten bij de supermarkt?'

De supermarkt zit bij mijn school om de hoek. dus een lunch is zo gekocht. Rond kwart voor één trok ik mijn jas aan om eten te gaan halen. In de gang kom ik één van mijn leerlingen tegen die vraagt wat ik ga doen. Wanneer ik zeg dat ik naar de supermarkt ga kijkt ze mij vreemd aan. Ze denkt na en zegt: "Maar juffen gaan toch helemaal niet naar de supermarkt?" (we zeiden geen supermarkt, maar de naam van de supermarkt die ik niet zal noemen ;-) )

Ik vraag haar waarom we dan niet naar de supermarkt gaan. Vertelt ze mij met een serieus gezicht dat juffen eten halen bij een restaurant. Dat is beter voor juffen dan eten halen bij de supermarkt. Ik kijk haar met een grote glimlach aan. Was het maar zo dat ik elke dag in een restaurant kon eten, maar helaas mijn portemonnee zegt iets anders. Elke dag daar eten zit er niet in, haha.

In gedachte loop ik door naar de supermarkt. Waarom denkt zij dat wij niet naar de supermarkt gaan? De gedachte van kleuters gaan soms verder dan wij denken....

Wat denken jullie dat de reden is waarom ze dat denkt? Ik ben benieuwd naar jullie gedachtes! Morgen zal ik het haar vragen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je